Wilson E.

Wilson E.

Odpovedá do 18 hodín, na 30% správ
30% 18 hod

Wilson E.

Angličtina, španielčina so zahraničným učiteľom osobne aj cez skype.

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Nebaví ťa bifľovať sa, ale stále nič nevedieť? Vyskúšaj, aké je mať z učenia skutočnú radosť a nakopni svoje jazykové znalosti na mojich hodinách :)!

Doučovanie španielčiny a angličtiny individuálne prispôsobíme tvojim vedomostiam vhodne zvoleným pomerom konverzácie a gramatiky. Pomôžem aj s prípravami na skúšky, s prekladmi alebo s osobným tlmočením.

Materiály sprostredkujem, alebo priamo poskytnem.

Pochádzam z Tulcan, na vysokú školu som odišiel študovať do hlavného mesta Quita jazyky so zameraním na vyučovanie španielčiny pre zahraničných študentov. Popri štúdiu som pracoval ako lektor angličtiny a španielčiny v súkromných inštitútoch, ako aj v dobrovoľníckych organizáciách a verejných školách.

Kto nič neskúsi, nič sa nenaučí. Odváž sa na hodiny s native speakrom z Ekvádoru, pri ktorom so slovenčinou nepochodíš :) teším sa na teba!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Daniela P.

Daniela P.

Neoverená referencia

S Wilsonom som začala mať hodiny španielčiny cca pred pól rokom, s tým že som nevedela absolútne nič povedať po španielsky, nakoľko to bol u mňa úplne nový jazyk. Wilson vie veľmi dobre vysvetliť gramatiku a tak isto oceňujem, že bez ohľadu na to, akú tému sa v španielčine spýtam/prinesiem, vie promptne a bez problémov vždy zareagovať. Páči sa mi jeho flexibilita, čo je popri mojej práci pre mňa veľmi dôležité. Navyše má "very good vibe" :-)

Ketrin

Ketrin

Neoverená referencia

vrelo odporúčam, výborná príprava na hodiny, vyučovanie zábavnou formou, vlastné podklady, individuálny prístup....topka :-)

Jana S.

Jana S.

Neoverená referencia

Wilson je veľmi dobrý a trpezlivý učiteľ. S hodinami angličtiny som bola veľmi spokojná. Jeho hodiny boli vždy zábavné. Vrelo ho odporúčam.

Lucia K.

Lucia K.

Neoverená referencia

Naša Emmka ma hodiny angličtiny s Wilsonom už dva roky a v živote by som si nepomyslela že v 10tich rokoch bude tak krásne a plynulo komunikovať v angličtine. Neskutočne milý prístup, veľmi príjemný človek a naše dieťa sa vždy nevie dočkať piatku. Čo viac si môžme priať.

Milena O.

Milena O.

Neoverená referencia

S Wilsonom som mala hodiny angličtiny a môžem vrelo odporučiť. Mal profesionálny prístup, bol trpezlivý, hodiny boli vždy veselé s dobrou atmosférou a aj časovo sme vždy našli kompromis a bol veľmi prispôsobivý. Thank uuu so much!!! :)