Alexandra S.

Alexandra S.

Odpovedá do 48 hodín, na 20% správ
20% 48 hod+

Alexandra S.

Taliančina, veselo, poctivo a zábavne

Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ciao a tutti :). Doučím taliansky jazyk pre začiatočníkov aj pokročilých či už hravou formou (najmä deti) alebo ak potrebujete prebrať konkrétne témy do práce, pred dovolenkou atď . Rada pomôžem aj v gramatike, pred maturitou a taktiež v konverzácii. Mám ukončený druhý stupeň štúdia na univerzite v odbore taliansky jazyk a kultúra v Nitre a preto praktizujem nielen poznatky z gramatiky ale snažím sa vždy učivo aj prakticky prepojiť pretože Taliansko je aj o jedle, kultúre a nádherných pamiatkach, okrem toho som moje poznatky získala na Università per stranieri v Perugii a na Università degli studi v Terni, diplomovú prácu som písala v talianskom jazyku. Momentálne pracujem ako lektorka v jazykovej škole. Cena lekcie záleží podľa počtu hodín ale určite sa vieme dohodnúť, pre deti zľava. Garantujem ti, že to spolu zvládneme ;).

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Owen

Owen

Neoverená referencia

Neskutočne úžasná učiteľka. Vždy bola nesmierne milá a trpezlivá. Som nesmierne spokojná s hodinami, ktoré som s ňou mala. Srdečne ju odporúčam

Mária D.

Mária D.

Neoverená referencia

Velmi,velmi prijemná, trpezlivá a milá učitelka s nadhernym vztahom k talianskemu jazyku. Rozhodne naučí a popri nej mozete v taliancine len napredovat.

Fotky a certifikáty