Natalia S.

Natalia S.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod

Natalia S.

  • Doučuje aj online
  • Od  23 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 23 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Hola, buenos días :)
Doučujem španielčinu všetkých úrovní individuálne, aj v menších skupinkách. Vyštudovala som bilingválne gymnázium F. G. Lorcu v Bratislave a Pedagogickú fakultu UK, kombinácia španielsky jazyk a dejepis. Mám dlhoročné skúsenosti s deťmi aj dospelými a moja práca ma veľmi baví :) Hodiny prebiehajú podľa želania študenta, kombinácia konverzácie s gramatikou. Miesto a čas dohodou, učím v priebehu celého dňa, online aj prezenčne.

Takisto sa venujem aj výučbe brazílskej portugalčiny, zameriavam sa na konverzáciu.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

23 € / 55 min

Referencie (13)

+ Pridať referenciu
Gabi A.

Gabi A.

Neoverená referencia

S Natáliou študujem španielčinu už piaty rok. Hodina s ňou ubehne veľmi rýchlo. Výučbu vždy prispôsobí mojim cieľom, schopnostiam a nálade. Takže vďaka hodinám s ňou sa mi zlepšila konverzácia a gramatika, robím menej gramatických chýb, lepšie rozumiem hovorenému aj písanému textu. Učivo preberáme z rôznych zdrojov, kombinujeme viaceré knihy aj online cvičenia. Navyše, Natálka je veľmi príjemná, empatická a priateľská dáma... moja najobľúbenejšia učiteľka španielčiny ;-)

Ladislav H.

Ladislav H.

Neoverená referencia

Hodiny s Natáliou prebiehajú v príjemnej atmosfére, sú vedené profesionálne a na vysokej úrovni. Z našej strany veľká spokojnosť s dlhodobým doučovaním. Preberané učivo ochotne, zrozumiteľne a trpezlivo vysvetlené. Môžem len odporučiť.

Luci N.

Luci N.

Neoverená referencia

Naty je skvelá učiteľka! Poznáme sa už asi 4 roky a nečakala som, že z doučovateľky sa stane taká dobrá priateľka :) Vie sa vždy prispôsobiť a jej hodiny sú kreatívne a zábavné. Je nesmierne trpezlivá a milá, vrelo odporúčam si ju vybrať za doučovateľku. :)

Vladimir D.

Vladimir D.

Neoverená referencia

Natáliu poznám už asi 4 roky. Aj taký jazykový antitalent ako som ja dokázala úplne od základov, viacmenej bezbolestne, naučiť po španielsky. Páči sa mi, že hodiny su rôznorodé, strieda sa gramatika s čítaním či konverzáciami na rôzne témy. Na Natálii obdivujem jej nekonečnú trpezlivosť ako aj časový menežment. Teším sa na každú hodinu

Martina J.

Martina J.

Neoverená referencia

K Natálií chodím na kurz španielčiny už 3 roky v rámci firemných benefitov. Z toho 2 roky individuálne. Hodiny sú pestré (kombinácia konverzácie, gramatiky a čítania), zábavné a veľa sa naučím, aj keď sa mimo kurzu španielčine nevenujem. Predtým som absolvovala kurzy u rôznych profesorov a môžem povedať, že Natália je zatiaľ podľa mňa najlepšia :). Počas pandémie sme prešli na online výuku cez skype videohovory a je to úplne super. Veľmi mi to vyhovuje. Natália je flexibilná a keď človek potrebuje presunúť termín, je veľmi ochotná a nápomocná. Jednoznačne doporučujem :).