Adriána B.

Adriána B.

Odpovedá do 48 hodín, na 20% správ
20% 48 hod+

Adriána B.

Doučovanie pre študentov Vráble a okolie

  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte :)
Ponúkam doučovanie angličtiny pre deti v predškolskom veku, žiakov základných škôl a samozrejme i pre stredoškolákov, či už v rámci učiva alebo príprav na maturitné skúšky z AJ.
Angličtina je mojou srdcovou záležitosťou a veľmi rada sa podelím so svojimi znalosťami a skúsenosťami :)
Pre viac info ma prosím kedykoľvek kontaktujte.
Doučujem vo Vrábľoch.
Takisto ma môžete kontaktovať s výpomocou domácich úloh a rôznych zadaní z anglického jazyka napriek oznamu o neaktívnom profile.
K dispozícií mám i recenzie niektorých svojich študentov na spodnej časti profilu.
Teším sa na Vás :)


Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Lenka Š.

Lenka Š.

Neoverená referencia

Aďka je veľmi milá a dobrá doučovateľka.V škole sa mi výrazne zlepšili známky,výslovnosť a aj chápanie učiva.Vždy je dobre naladená a doučuje s úsmevom na tvári.Aj rodičia sú spokojní.Môžem len odporúčiť.

Daniela H.

Daniela H.

Neoverená referencia

Adrianu mozem len odporucit, najprv mi zacal k nej chodit na hodiny starsi syn, potrebujem hohopripravit pripravit a doladitt na prij.skusky z aj, od neho prisli len same pozitiva, kedze sa venuje len jemu a nedostatkom, kt. v ucivach ma. Po case som dala aj mladsieho na doucovanie a myslim, ze je to jedna z mala, pre neho "pani ucitelka", kt. ho dokaze zaujat ucenim. Co sa tyka casu, ochota je vzdy sa dohodnut na tom spravnom.

Jana S.

Jana S.

Neoverená referencia

Adrika je velmi dobra. Moj syn k nej s radostou chodi a musim povedat ze odkedy k nej chodi na doucovanie tak jeho znamky z anglictiny sa zlepsili. Takze odporucam Vam Adriku je fakt dobra

Viera J.

Viera J.

Neoverená referencia

Z množstva ponúk na anglický jazyk som si vybrala práve Adriku a toto rozhodnutie neľutujem. Je vždy usmiata, ochotne a s trpezlivosťou vysvetlí všetky moje otázky. Veľa sa pýtam, pretože sa učím angličtinu od základov a je veľmi dôležité, aby učiteľ od začiatku zaujal a získal pozornosť svojho žiaka a Adrika to dokáže. Angličtinu učí s radosťou a od srdca, čo vidno na mojich výsledkoch. Na každú hodinu s ňou sa veľmi teším a nevadí mi ani dochádzanie do Vrábel. Je časove flexibilná a vždy si na mňa nájde čas. Ak zvažujete, že sa začnete učiť anglický jazyk alebo potrebujete doučovanie, tak doporučujem kontaktovať Adriku.:):)

Natália V.

Natália V.

Neoverená referencia

Adriana sa venuje svojim študentom na 100%. Keď som k nej začala chodiť mala som dosť strohú slovnú zásobu, veľmi mi pomáha pri doučovaní anglického jazyka. Som veľmi rada, že som ju mala možnosť spoznať. Môžem len odporučiť!