Terezia P.

Terezia P.

Odpovedá do 8 hodín, na 80% správ
80% 8 hod

Terezia P.

Francúzština a angličtina - efektívne doučovanie podľa vašich predstáv

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Doučím alebo naučím od základov čokoľvek ohľadom francúzštiny - gramatiku, konverzácie, pripravím na maturitu alebo na skúšky k získaniu certifikátu. Mám medzinárodný diplom DALF na úrovni C1, som absolventkou francúzskeho bilingválneho gymnázia J. G. Tajovského v Banskej Bystrici a maturitu z francúzskeho jazyka a literatúry som získala počas ročného štúdia vo Francúzsku.

Taktiež doučím angličtinu - gramatiku či konverzácie. Mám diplom IELTS na úrovni C1 a vyštudovala som bakalársky stupeň psychológie v angličtine na Vrije Universiteit Amsterdam. V rámci štúdia som absolvovala semester na univerzite v Quebecu, kde sa francúzština dennodenne prelínala s angličtinou.

S doučovaním angličtiny a francúzštiny mám veľa praktických skúseností a chcela by som sa o ne podeliť a pomôcť Vám k spoznaniu alebo zdokonaleniu týchto jazykov.

Nakoľko sa teraz nachádzam v Brne, väčšinou doučujem cez (video)hovor. Nie je to vôbec zložité - dokonca ešte jednoduchšie a pohodlnejšie ako normálne doučovanie - nemusíte sa nikam presúvať ani byť v strese z osobného kontaktu. Interaktívne online pomôcky poskytujú veľa flexibilných možností, no na konverzácie netreba ani tie.

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Dasa K.

Dasa K.

Neoverená referencia

Po prvých hodinách s Teréziou som nadšená. Konverzácie veľmi rýchlo ubehnú, nenútene sa rozprávame o všeličom možnom a na konci hodiny mi pošle dokument s mojimi chybami, na ktorých tak môžem popracovať. Určite odporúčam a skype komunikácie sa určite netreba báť.