Jakub B.

Jakub B.

Odpovedá do 48 hodín, na 78% správ
78% 48 hod+

Jakub B.

Doučko za euričko €

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:

Popis

PO SLOVENSKY
Čaukoo, volám sa Jakub a mám rád chlieb. Okej, dosť bolo srandy. Na výške som študoval prekladateľstvo-tlmočníctvo anglický a arabský jazyk. Moje skúsenosti s doučovaním sú len z domáceho prostredia (sestra), preto si nedovolím pýtať 87844545€ na hodinu. Chcem pomôcť najmä tým, ktorí majú hlbšie do vrecka, hlavne deťom/študentom na základnej alebo strednej škole. Mám síce 2 roboty a popritom ešte aj školu (alebo popri škole mám 2 roboty?), ale vždy si nájdem čas na všetko.
Ak teda máte záujem o doučko z angličtiny (poprípade sa naučiť niečo po arabsky), tak ma určite kontaktujte a spolu sa dohodneme.
Môžem dobehnúť k Vám alebo poznám veľa dobrých miest kde sa môžme stretnúť. Samozrejme sa nevyhýbam ani skype-u.

Za 3 600 sekúnd čo je 60 min respektíve jedna hodina si prosím iba 5€.

Kontaktovať ma môžete na tel.č.: ******** (ak Vás "odpinknem" pošlite sms, určite zavolám, keď budem môcť).
Môj e-mail: *****@***

Dikees!

IN ENGLISH:
Whatsuuuup, my name is Jakub (Jacob in English) and I like bread. Ok, stop kidding. I was studying translation & interpretation of English and Arabic language at the university in Bratislava. If you want to learn Slovak language or Arabic, feel free to contact me! I want to help mainly to people who are deep in their pocket. Students of primary or high school are most welcomed. I am not experienced teacher, that's why I am not gonna ask for 62568556€ per hour. Skype lessons are not problem for me, but face-to-face is much more interesting.

For 3600 seconds which is 60 minutes or one hour, I want just 5€.

My tel.number is: ********.
E-mail: *****@***

See ya!