MARTINA C.

MARTINA C.

Odpovedá do 34 hodín, na 80% správ
80% 34 hod
Prijíma študentov

MARTINA C.

Prijíma študentov

Aktivna francuzstina uz 20 rokov

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte! Žijem vo Francúzsku už 20 rokov a môžem Vam ponúknuť moju bohatú skúsenosť... Gramatiku, písanie, počúvanie a hlavne konverzáciu. Hravou a jednoduchou cestou s obrovským výberom pomôcok.
Moja ponuka sa môže orientovať na jednoduché doučovanie školákov, študentov, začiatočnikov ale môžem pomôcť aj v profesionálnom sektore. Ak máte záujem zdokonaliť sa v každodennej francúzštine, zlepšiť sa v gramatike a komunikovať hovorovým dialektom, tak už sa teším na Vás:)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
A I.

A I.

Neoverená referencia

Nájsť Martinu na portáli Doučma bolo obrovské šťastie! Je veľmi milá a ochotná,hodiny francúzštiny s ňou mi veľmi pomáhajú dostať sa do každodennej francúžstiny, sú nielen bohaté na vedomosti ale nesú sa aj vo veľmi príjemnej atmosfére. Vrelo odporúčam každému! A ďakujem za skvelé hodiny francúzštiny,verím,že naša spolupráca ešte dlho potrvá :)

Filip S.

Filip S.

Neoverená referencia

Doučovania s Martinou ma veľmi bavili. Je veľmi milá, ochotná a veľmi príjemná. Pomohla mi pripraviť sa na maturitu z ktorej som dostal 1. Nikdy na hodinu nemeškala, ktorú každú brilantne pripravila. Pomohla mi nielen so slovnou zásobou, ale aj s výslovnosťou. Veľmi ju odporúčam!

Janka M.

Janka M.

Neoverená referencia

Pani Martina je skvely clovek a vynikajuca doucovatelka. Bola som uplny zaciatocnik a za kratku dobu som vdaka jej pristupu dokazala porozumiet francuzskemu jazyku. Vie to vysvetlit zrozumitelne. Stale dobre naladena usmiata. Radost s nou pracovat. Mozem ju vrelo odporucit.

Veronika V.

Veronika V.

Neoverená referencia

Hodiny francuzstiny, na ktore sa budete tesit! Martina je sympaticka, priatelska, profesionalna a flexibilna doucovatelka, hodinu Vam usije na mieru, podla Vasich poziadaviek. Jej velkou vyhodou je, ze ovlada francuzsky jazyk ako svoj materinsky, no zaroven sa v pripade potreby viete dorozumiet aj slovensky. Taktiez ma pristup k mnozstvu zaujimavych materialov, casopisov a knih, ktore ochotne sprostredkuva. Pocas hodin navrhuje rozmanite aktivity, ktore ich robia dynamickymi a putavymi. Hoci vacsinou mavame konverzacie, vsima si ake chyby najcastejsie robim, vysvetli mi k nim gramatiku a pripravi relevantne cvicenia.

Ladislav G.

Ladislav G.

Neoverená referencia

Ahojte! Moja skúsenosť s Martinkou je absolútne geniálna. Ochotná, milá, veľmi príjemná žena ktorá má na všetko odpoveď a riešenie. Pripravená vždy na 100% a presne. Plná nápadov ako vám poradiť, pomôcť a teda naozaj naučiť. Poskytne hneď množstvo materiálov s ktorými pracujeme a ktoré mám stále k dispozícii. Vie zhodnotiť ako ste na tom s francúzštinou a podľa toho vám pripraví to čo je v danej chvíli pre vás najdôležitejšie a najpotrebnejsie. O jej kvalitách a jej francúzštine nie je pochýb. Je cítiť že žije vo Francúzsku, že ten jazyk vie tak ako keby sa tam narodila a čo je dôležité - vie to podať druhým a naučiť. Odporúčam ju skutočne každému kto sa chce naučiť čokoľvek po francúzsky. S úctou a vďakou ten ktorý má možnosť toto všetko prežívať. Teším sa na ďalšiu lekciu☺️. Ladi

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

MARTINA C.

Kontrola úlohy

Mám domácu úlohu správne ? Má byť v Pasée Composé

MARTINA C.

resume

vie mi niekto poradit ako sa naucit pisat resume / francuzsky jazyk dakujem za pomoc