Aneta Š.

Aneta Š.

Odpovedá do 5 hodín, na 100% správ
100% 5 hod
Prijíma študentov

Aneta Š.

Prijíma študentov

Profesionálne doučovanie a výučba anglického a slovenského jazyka

  • Doučuje aj online
  • Od  25 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Som SZČO a mám dlhoročné skúsenosti vo výučbe anglického jazyka. Vyštudovala som PdFUK, odbor anglický jazyk a literatúra, slovenský jazyk a literatúra a mám štátnicu z angličtiny aj zo slovenského jazyka. Vyučujem angličtinu - hlavne stupne basic, pre-intermediate, intermediate, komunikáciu, okrajovo business English, pripravím vás na maturitu. Venujem sa aj výučbe slovenského jazyka, učím deti cudzincov, ale aj slovenské deti. Vyučujem väčšinou 60-minútové vyučovacie hodiny - cena za 60 minútovú vyučovaciu hodinu je cca 25 - 35 EUR (závisí od lokality a počtu osôb) alebo podľa dohody, cena sa vždy určuje individuálne podľa náročnosti hodiny. Svoj učebný plán pripravujem priamo "šitý" na študenta, poskytujem množstvo doplnkových materiálov, textov a testov, materiály na rozširovanie slovnej zásoby a na rozvíjanie komunikačných zručností študenta. Lokalita: celé Slovensko cez skype. Rada doučím vás, ľudí vo Vašej firme alebo vaše deti.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (17)

+ Pridať referenciu
Alexandra M.

Alexandra M.

Neoverená referencia

Anet som poznala dlho v online svete, pripravovala mi nejaké preklady, len na základe týchto skúseností a komunikácie so ju odporúčala ďalej. V tomto čase je mojou lekrorkou a.j. Fascinuje má je prístup, konečne má a.j. baví a dokonca ho v kontexte so slovenkých jazykom začínam chápať. Anet vyštudovala aj slovenský jazyk, takže vie krásne a jasne porovnať a tým zjednodušiť už aj tak nie zložitý jazyk. Odporúčam

Dusan S.

Dusan S.

Neoverená referencia

Často chodíme s manželkou na dovolenky do zahraničia a mali sme handicap, neovládali sme anglický jazyk. Náhodou sme sa od nášho syna dozvedeli, že jeho bývalá spolužiačka je učiteľka angličtiny. Takto začala naša spolupráca s p. Anetkou, ktorá trvala dva roky. Boli sme jej najstarší klienti( 71 a 68 r). Dovolíme si povedať, že už ovládame gramatiku, vieme komunikovať o bežných veciach a situáciách. Vysoko hodnotíme jej trpezlivosť a pedagogický prístup pri našej výučbe. Rozumeli sme si aj po ľudskej stránke. P. Anetka, veľká vďaka za všetko čo ste nás naučili. Doporučujeme aj iným ľuďom v pokročilom veku učiť sa s p. Anetkou po anglicky Manželia Slaninkovci

Martina C.

Martina C.

Neoverená referencia

Kontakt na pani Anetku som si našla na tejto stránke a vybrala som si ju na základe jej profilu a recenzií. Moja dcéra mala problémy s angličtinou, nakoľko mala diagnostikované poruchy učenia, no aj nalriek tomu ju pani Anetka dokázala za 7 mesiacov pripraviť na maturitu, ktorú dcéra úspešne zvládla. A za to jej veľmi pekne ďakujem a vrelo doporučujem na doučovanie anglického jazyka a aj pre tých ktorí majú problémy s učením.

Andrej V.

Andrej V.

Neoverená referencia

Pani lektorku sme kontaktovali na zaklade recenzii ked sme uz s anglictinou nevedeli nasej dcere pomoct. Po tristvrte roku musime skonstatovat ze to bola ta najlepsia volba. Profesionalny pristup, fantasticka komunikacia a hlavne pedagogicke vedenie hodin malo obrovsky vplyv na zlesenie vysledkov nasej dcery. Dcera sa na hodiny tesi, v skole na anglictine sa jej dari a to dokonca tak ze bola vybrata na olympiadu z anglickeho jazyka. Co viac dodat. Za vsetko patri velka vdaka pani Anete.

Lenka V.

Lenka V.

Neoverená referencia

Hodiny s Anett sú zaujímavé, šité na mieru študentovi. Hľadala som výuku angličtiny zameranú na individuálne potreby a konverzáciu, nie podľa učebnice. Anett splnila moje očakávania. Oceňujem jej flexibilitu, profesionálny a rovnako ľudský prístup.