Radana D.

Radana D.

Odpovedá do 10 hodín, na 50% správ
50% 10 hod

Radana D.

Anglický, nemecký a slovenský jazyk pre deti a dospelých

Preferované časy: doobeda, poobede
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Pracujem ako lektorka anglického a nemeckého jazyka a slovenskeho jazyka pre cudzincov. Mám ukončené vysokoškolské vzdelanie na Pedagogickej fakulte Trnavskej univerzity v odbore učiteľstvo anglického jazyka a literatúry a nemeckého jazyka a literatúry.
Pri výučbe používam priamu metódu, s ktorou mám niekoľkoročné skúsenosti. Táto metóda sa zameriava najmä na konverzáciu. 99% mojich vyučovacích hodín prebieha v cieľovom jazyku. Študenti konverzujú po anglicky, nemecky a slovensky už od prvej hodiny. Napriek tomu, že sa so študentmi zameriavam hlavne na konverzáciu, pravidelne precvičujeme aj iné zručnosti ako je čítanie a počúvanie s porozumením a písanie.
Študentov pripravujem aj na maturitu, alebo štátnu skúšku z anglického a nemeckého jazyka.
Mojou cieľovou skupinou sú aj malé deti, s ktorými komunikujem výlučne v cieľovom jazyku. Vďaka tomu nemajú tendenciu pomáhať si svojim rodným jazykom. Vyučovanie prebieha hravou formou (modelovanie, pesničky, divadlo,...).
Lektorskú činnosť vykonávam na živnosť a za svojimi klientmi dochádzam aj do firiem, alebo domov.

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Patrícia H.

Patrícia H.

Neoverená referencia

Po niekolko rocnych skusenostiach s lektorkou Radkou,mozem jej pracu hodnotit velmi kladne. Jej jazykove znalosti su velkym prinosom pre jej studentov. Okrem konverzovania v cudzom jazyku, spestruje hodiny aj roznymi hrami,cviceniami a pocuvanim nahravok. Je ochotna sa prisposobit potrebam studenov,co sa tyka osnovy vyucby a aj casu. Myslim si,ze cena za hodiny je prijatelna pre kazdeho. Okrem tychto hodnoteni,je aj kamaratska a vie si vytvorit dobry vztah k studentom.

Hana S.

Hana S.

Neoverená referencia

S Radkou som velmi spokojna. Hodiny su skutocne cele v anglictine,takže sa clovek rychlejsie uci. Mozem hodnotit len pozitivne.

Fotky a certifikáty