Alžbeta K.

Alžbeta K.

Odpovedá v priemere do 48 hodín.
48 hod+

Alžbeta K.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Vitaj na mojom profile! Som rada, že si prejavil(a) záujem o zdokonalenie svojho nemeckého jazyka, ktorému sa venujem už 15 rokov.
Rok môjho vysokoškolského štúdia som absolvovala vo Viedni, na Wirtschaftsuniversität Wien, kde som študovala po boku rakúskych študentov. Môžeš si byť teda istý, že okrem naučenej nemčiny, ktorú ponúkajú ostatní doučovatelia, Ti budem vedieť priblížiť aj bežnú, hovorovú nemčinu. Naučím Ťa nielen základy a gramatiku, ale pomôžem aj s konverzáciou, prípravou na maturitu a obchodnou nemčinou, ktorou sa intenzívne zaoberám posledné tri roky.
Okrem tradičných hodín ponúkam aj možnosť doučovania cez skype za zvýhodnené ceny.

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Peter M.

Peter M.

Neoverená referencia

Ak hľadáte niekoho na doučovanie nemčiny, práve ste našli najlepšiu voľbu. Hodiny s Betkou ma veľmi bavili, vždy sme robili niečo zaujímavé a narozdiel od ostatných doučovateľov využívala aj nemecké videá a nahrávky. Nemčinu som dostal rýchlo do ucha a už po 2 mesiacoch som videl pokrok. Dokonca mi vybavila cez Skype konverzácie s rodeným Nemcom! Ak hľadáte niekoho, kto Vás nemčinu dobre naučí a pri tom všetkom ostane aj priateľský a zábavný, Betku určite odporúčam.

Andrea L.

Andrea L.

Neoverená referencia

Velmi sikovna a mila mlada dama, vrelo odporucam! :)

Alexandra M.

Alexandra M.

Neoverená referencia

Chcela by som Betke poďakovať za zaujímavé hodiny, na ktorých som sa mnoho naučila. Konverzačné témy boli rozmanité, slovíčka na hodinu som mala vždy vopred a vedela ich na hodine použiť. Na hodinách som mala pocit, že nemčinu naozaj ovládam a konečne som prekonala bariéru pri rozprávaní. Betka má profesionálny prístup a vysvetlí, čo je treba. Moja nemčina sa za krátky čas veľmi zlepšila. Ďakujem a vrelo odporúčam všetkým, čo majú záujem o nemecký jazyk!

Jakub C.

Jakub C.

Neoverená referencia

Betka je úplne super lektorka, pretože je stále usmiata a vždy pripravená na hodinu viac ako ja :) Gramatické javy vysvetľuje polopatisticky a zrozumiteľne aby som ich ešte v danú hodinu vedel použiť. Hlavne sa nebojí nových interaktívnych metód a materiály na výuku sú teda zaujímave a neomrzia.