Soňa P.

Soňa P.

Odpovedá do 9 hodín, na 40% správ
40% 9 hod

Soňa P.

Preferované časy: poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Dobrý deň, ponúkam doučovanie nemeckého jazyka pre deti (ZŠ, SŠ) i dospelých (NJ pre opatrovateľky, business, konverzácia) . Mám Štátnu jazykovú skúšku na úrovni C1-C2, pedagogické vzdelanie a 20 r. aktívnej komunikácie v tomto jazyku.


Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Viera B.

Viera B.

Neoverená referencia

Dobry deñ, som velmi spokojna s doucovanim, naucila ma za velmi kratky cas ,lepsie povedane len za 6 hodin, dohovorit sa s mojim buducim zamestnancom v nemecku, velmi poohla v rozhovore o mojom CV ale aj o mojom byvalom a buducom zamestnani, som jej velmi vdacna, ked som prsla za ñou vedela som len pozdravit, som jej velmi vdacna a odporucam Sonku vsetkym, co sa potrebuju rycho a kvalitne naucit nemcinu.

Monika O.

Monika O.

Neoverená referencia

Úplná spokojnosť! Milý prístup, uvoľnená atmosféra, priateľský vzťah a hlavne výborne odovzdané vedomosti z nemeckého jazyka. Veľmi mi pomohla v rozhovore, ale aj v gramatike. Doučovanie nemeckého jazyka od Sonky určite odporúčam!

Soňa C.

Soňa C.

Neoverená referencia

Sonka je skvela doručovateľka nemeckého jazyka. K žiakovi individuálny prístup podľa potrieb a úrovne jazyka žiaka, pozitívne hodnotím aj časovú flexibilitu. S hodinami som bola veľmi spokojná. Doučovanie určite odporúčam.