Radka Š.

Radka Š.

Odpovedá do 4 hodín, na 80% správ
80% 4 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Radka Š.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Online angličtina na mieru (rozvrh je aktuálny)

  • 5/5 (hodnotilo 6 študentov)
  • 132 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  12 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Blogy Zodpovedané otázky

Popis

Ahoj! Som vyštudovaná učiteľka anglického jazyka a histórie s niekoľkoročnými skúsenosťami s doučovaním ale aj výučbou na ZŠ, SŠ a v jazykovej škole, či už prezenčne alebo online. V školskom roku 2022/23 som absolvovala dlhodobú stáž na fínskej základnej škole v Oulu a momentálne učím na gymnáziu v Bratislave.

K študentom pristupujem individuálne a robím všetko preto aby boli naše hodiny bez stresu - aj z toho dôvodu ponúkam možnosť nezáväznej bezplatnej konzultácie ešte pred začiatkom spolupráce.

Cena za hodiny AJ je 12€/45min

Prijímam študentov:

• druhý stupeň ZŠ (rozširovanie učiva, pomoc s domácimi úlohami)
• stredné školy (rozširovanie učiva, pomoc s domácimi úlohami, konverzácie)
príprava na písomné a ústne maturity
• vysokoškoláci – študenti AJ (príprava na skúšky z fonetiky, fonológie a morfológie)
• dospelí – falošní začiatočníci (od začiatku gramatika, slovná zásoba), gramatika, konverzácia

Doučujem aj dvojice/skupiny (cena sa nenavyšuje).
Materiály a výpis slovíčok z hodiny vždy mailom (alebo v Google Classroom) po hodine .

V prípade záujmu o flexibilný plán, väčší počet hodín alebo hodiny mimo zobrazeného rozvrhu ma neváhajte kontaktovať.

* Fínčinu doučujem ako hobby pre úplných začiatočníkov. Mám za sebou 3 intenzívne kurzy fínčiny na Univerzite v Helsinkách a 9 mesiacov som kontinuálne žila vo Fínsku, kam sa vraciam niekoľko krát ročne. 😊

Cena za hodiny FI je 6€/45min

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zadarmo / 20 min
Štandardná lekcia AJ

12 € / 45 min

Referencie (19)

+ Pridať referenciu
Kamila Z.

Kamila Z.

33 odučených lekcií

Radka je veľmi múdra, milá a príjemná, maximálne ústretová. Počas všetkých hodín bola so mnou trpezlivá, časovo absolútne prispôsobivá. So všetkým mi vždy poradila a naozaj ma veľa naučila. Radka aj vďaka Tebe budem mať na vysvedčení výbornú. Ďakujem veľmi pekne za všetko.

Ivana U.

Ivana U.

18 odučených lekcií

Radka je veľmi milá, pozitívne naladená, inteligentná, ústretová a veľmi kvalitná doučovateľka. Ak hľadáte doučovanie z AJ, tak Radku vrelo odporúčam. Na hodiny je vždy maximálne pripravená, používa skvelé metódy a má prichystané zaujímavé podklady. Vďaka nej sú naše hodiny veľmi priateľské a konečne nemám strach rozprávať po anglicky.

Jana P.

Jana P.

12 odučených lekcií

Radka je najlepšia doučovateľka akú sme mohli získať. Už 2 roky má so 16.ročným synom konverzáciu a syna si neskutočne získala svojím osobitným prístupom, vedomosťami, zaujímavými metódami a ústretovosťou. Na hodiny je vždy 100 percentne pripravená, disponuje výbornými podkladmi a prebrali spolu už všetky maturitné témy 3 roky dopredu. Syn pri nej úžasne napreduje a čo je pre nás veľmi podstatné, vďaka jej úžasnému prístupu prichádza z hodín vždy z úsmevom a dobrým naladením. Túto vždy pozitívne naladenú osôbku jednoznačne odporúčam!

Žehnajová

Žehnajová

7 odučených lekcií

Radku v každom prípade odporúčam aj ostatným študentom. U nás doučuje dcéru-žiačku 8.ročníka. Po hodinách doučovania sa zlepšila celkovo v ANJ, nemá strach rozprávať, rozumie lepšie všetkému a ANJ už nie je "strašiakom" mojej dcéry. Na hodiny je príprava vždy na 100%, rovnako aj témy a obsah hodiny je vždy vzorne pripravený. Využívame takmer necelý školský rok online hodiny a budeme pokračovať aj ďalej !

Natália L.

Natália L.

4 odučené lekcie

Radka je veľmi priateľská, pozitívna a hlavne veľmi kvalitná doučovateľka, so zaujimavými metódami :) Prispôsobí sa mi časovo, hodiny s ňou sú veľmi uvoľnené a vždy sa na ne veľmi teším :)

Fotky a certifikáty

Blogy (1)

Ako sa Fíni učia angličtinu?

Po škole nechodia do jazykovej školy, ani na doučovanie. Angličtinu sa učia len v škole a predsa ju vedia (takmer všetci) skvele. Fínske deti sa však jazyky učia úplne odlišným spôsobom než deti na…

Zodpovedané otázky (4)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Radka Š.

Z čoho je lepšia maturita? Z občianskej náuky alebo z dejepisu?

Dobrý deň, som gymnazista v 3. ročníku a na konci tohto ročníka si budem musieť zapísať predmety z ktorých budem maturovať. Angličtina a slovenčina sú povinné. Mám možnosť vybrať si ešte 2 ďalšie predmety. Určite chcem maturovať z geografie, ale neviem aký má byť ten druhý predmet. Neviem sa…

Radka Š.

Angličtina-there is/there are

Dobrý deň potrebovala by som správne odpovede ku jednému cvičeniu na odkontrolovanie, pošlem cvičenie ako fotku. Ďakujem pekne.

Radka Š.

Who's or Whose

Prosím skontrolujete ci to mam dobre? Ďakujem.

Radka Š.

Grécka mytológia - Kyklop

Sú Kyklopovia bohovia? Keďže sú väčšinou potomkovia bohov tak by mali byť bohovia,nie?