Gabika H.

Gabika H.

Odpovedá do 11 hodín, na 100% správ
100% 11 hod

Gabika H.

Japončina v Nitre

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahojte, dajte sa na japončinu pod vedením skúseného učiteľa! Vyštudovala som pedagogický smer, japončinu učím šiesty v jazykovej škole a oveľa dlhšie doučujem súkromne. Mám množstvo vlastných materiálov a pomôcok, ktoré nenájdete v žiadnej učebnici! Absolvovala som polročnú stáž pre učiteľov japončiny v Japonsku, mám skúsenosti s tlmočníctvom a s kultúrnymi prednáškami o Japonsku. Tempo výučby a obsahovú náplň prispôsobím podľa potreby. Naučím gramatiku, precvičím konverzácie a porozprávam sa o kultúrnych zaujímavostiach.

Prednedávnom som sa vrátila z viac ako ročného pobytu z Japonska a okrem online výučby viem doučovať aj osobne v Nitre a okolí.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Patrícia L.

Patrícia L.

Neoverená referencia

Ako prvé by som chcela napísať, že Gabika je úžasný človek. Hodiny s ňou sú veľmi zábavné, vysvetľuje všetko zábavnou formou, aby to človeka zaujalo. Je veľmi milá, trpezlivá Pani učiteľka. Vrelo ju odporúčam všetkým čo sa chcú naučiť japončinu s láskou a celým svojim srdcom.

Deleted-62a38f D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Gabiku som oslovila na začiatku tohto roku. Sympatická usmievavá príjemná fotka a množstvom skúseností ma veľmi zaujala a neváhala som ani minútu. Už po prvej hodine som sa presvedčila o tom, že je to veľmi milá a šikovná Pani učiteľka, ktorá sa japončine venuje celým svojím srdiečkom. Jej štýl vysvetľovania je pútavý, detailný ale aj hravý,čo robí hodinu ešte viac zaujímavejšou. Musím taktiež oceniť jej trpezlivosť a pochopenie pre druhých. Myslím si,že každý, kto má záujem o japonský jazyk, či už sa ho naučiť, alebo by potreboval pomoc s prekladom/tlmočením, Gabika je tá správna osoba.

Mirka M.

Mirka M.

Neoverená referencia

Gabika doucuje nasho 8 rocneho syna. Najskor osobne, v sucastnosti cez videohovor. A ze to nie je jednoduche, o to viac sme jej vdacny za jej trpezlivost, 100% pripravu na hodiny, flexibilitu, pochopenie a vytrvalost. V Japonsku sme stravili takmer 2 roky. Gabika sa svojou povahou a spravanim v mnohom na Japoncov podoba. Predovsetkym v tom dobrom. Je spolahliva, ustretova, uprimna a v samotnom jazyku je na vysokej urovni. Bez vahania ju odporucam ci uz ako ucitelku, prekladatelku, tlmocnicku ci sprievodkynu.

Fotky a certifikáty