Cyril T.

Cyril T.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Cyril T.

Prijíma študentov

English with a Native Speaker

  • 2 odučené lekcie
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Som certifikovaný učiteľ angličtiny z USA. Mám diplom v komunikácii a tiež 8-ročné skúsenosti s učením AJ vo Švédsku a na Slovensku a doteraz mám iba pozitívne ohlasy. Pomáham študentom všetkých vekových kategórií zlepšiť sa v: gramatike, slovnej zásobe, výslovnosti a hlavne v konverzácii. Tiež mám skúsenosti s prípravou na maturity, pracovné pohovory ale aj prekonávaním najbežnejšieho problému študentov cudcieho jazyka, čím je strach z rozprávania.

Hoci po slovensky rozprávam iba trochu, vždy si so študentom nájdeme cestu ako sa dorozumieť. Učím všetky levely vrátane falošných začiatočníkov, tak ak máš záujem o hodinu, neváhaj ma kontaktovať. : )

Prvá skúšobná hodina (20 min) je zdarma.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Alexandra K.

Alexandra K.

Neoverená referencia

Moje hodnotenie je absolútne pozitívne. Presný, dochvílny lektor, na ktorého sa dá stopercentne spoľahnúť. Rovnako veľmi trpezlivý a vnímavý k potrebám študenta. Vidieť, že má s učením skúsenosti. Hodiny, na ktoré sa človek prirodzene teší, prejdú vždy veľmi rýchlo. Cyril je inteligentný človek, s ktorým sa dá konverzovať na rôzne témy. Hodiny vedie v priateľskej atmosfére, čo motivuje študenta do ďalšej práce. Je to obrovský profesionál, ktorého jednoznačne odporúčam.

Benedikova F.

Benedikova F.

Neoverená referencia

Ked by som mala zhodnotit lekcie s Cyrilom 1-10, tak by to bolo jednoznacne 10. Lekcie vie prisposobit na mieru studentovi, ma profesionalny pristup avsak velmi priatelsky cize atmosfera na nasich lekciach je vzdy uvolnena a zabavna. Ak sa chcete ozaj zdokonalit a posunut dalej v anglictine, nevahajte ho kontaktovat :)

Tomáš V.

Tomáš V.

Neoverená referencia

S Cyrilom som za posledné mesiace absolvoval desiatky lekcií a som rád, že s ním môžem spolupracovať aj ďalej. Cyril je priateľský, má ľudský prístup, a človek sa pri jeho lekciách cíti uvoľnene, čo veľmi pomáha prekonať komunikačnú bariéru. Cyril je veľmi trpezlivý, prispôsobuje sa potrebám a úrovni jazyka svojho študenta. Na našich hodinách sa dokážeme porozprávať doslova o všetkom, a Cyril tiež používa super metódy, akými rozvíja vzájomnú komunikáciu a slovnú zásobu. Cyril je dochvíľny a profesionálny lektor, ktorého odporúčam každému, kto má záujem o doručovanie a zlepšovanie sa v anglickom jazyku.

Žehnajová

Žehnajová

Neoverená referencia

Cyrila mozem len a len odporucat. Ma so synom(16r) hodiny komunikacie v ANJ uz viac ako rok, a je to super. Hodina je vzdy zamerana na rozne temy ,konverzaciu aj gramatiku. Pristup je profesionalny ! Odporucam kazdemu,kto si chce zlepsit komunikacne zrucnosti v ANJ.

Marian N.

Marian N.

Neoverená referencia

Cyrilov prístup k hodinám anglického jazyka je na profesionálnej úrovni. Je veľmi ľudský, priateľský a najmä trpezlivý. S ním strávené hodiny sú najlepšie investovaný a strávený čas. Veľmi doporučujem. Maroš

Fotky a certifikáty