Mário G.

Mário G.

Odpovedá do 4 hodín, na 100% správ
100% 4 hod
Prijíma študentov

Mário G.

Prijíma študentov

Cez 40 referencií

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Spoľahlivo a kvalitne naučím matematiku na úrovni ZŠ a SŠ a to aj v plynulej angličtine.

Študoval som matematiku na Fakulte matematiky, fyziky a informatiky. Matematika a hlavne jej objasňovanie je mojim koníčkom. Rád odovzdávam nadobudnuté vedomosti a vidím ako ľudia rozvíjajú svoje schopnosti a obzory. So svojimi študentami mám veľkú trpezlivosť a na pochopenie danej látky kladiem najväčší dôraz. Bežne doučujem aj študentov, ktorí majú problémy s pozornosťou (dyskalkulia, dysgrafia a pod.) a darí sa mi s nimi dosahovať veľmi dobré vysledky. Mám preto pochopenie, ak je niekto úplne stratený v preberanom učive a potrebuje dobrať úplné základy s trpezlivosťou. Na každú hodinu sa vopred pripravujem. Svojim zverencom som ochotný pomôcť s domácou úlohou alebo s problémom, s ktorým sa boria aj mimo dohodnutých hodín, cez telefón alebo WhatsUp. Doučil som cez 300 študentov na písomky, monitory, reparáty, maturity, prijímačky na VŠ, IGCSE, SCIO testy a to s veľmi vysokým percentom úspešnosti. Na výsledkoch svojich študentov si dávam veľmi záležať. Referencie od niektorých študentov nájdete pod profilom.

Pracujem taktiež na projekte, ktorý si kladie za cieľ vytvoriť online učebnicu matematiky pre základné a stredné školy zdarma v zrozumiteľnej forme. Nakoľko takéto niečo na Slovensku chýba, som presvedčený, že to nájde široké uplatnenie medzi študentami aj učiteľmi.

Záverom: ak hľadáte spoľahlivé doučovanie s výsledkami a za rozumnú cenu, ozvite sa mi.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 60 min

Referencie (43)

+ Pridať referenciu
Eva T.

Eva T.

Neoverená referencia

Jednoznačne odporúčam. Prístup je vysoko profesionálny, doučovanie je zamerané na výkon a ten sa naozaj aj dostaví. Doučoval dcéru matematiku v prvom ročníku gymnázia a z takmer najhoršieho výsledku ju pripravil na jednotku. Je systematický, má neuveriteľne odborný prístup - keď je to nutné vráti sa aj o niekoľko ročníkov dozadu - len aby študent látku pochopil a nie sa ju nabiflil. Ak hľadáte niekoho kto má študenta pripraviť a nielen mu zachrániť vysvedčenie na 100% Mária odporúčam. Matematiku pochopia a máte istotu, že hodiny za ktoré zaplatíte sú naozaj na 100% využité. 02.01.2020

Kamila Č.

Kamila Č.

Neoverená referencia

Odporúčam doučovanie z matematiky. Dcéru výborne pripravil na monitor v 9.ročníku a vďaka nemu dosiahla výsledok 96,3%. V spolupráci budeme určite pikračovať.

Monika U.

Monika U.

Neoverená referencia

Doporučujem Mária na doučovanie z matematiky. Dcére pomohol a pripravil ju výborne na skúšky na bilingválne štúdium. Aj vďaka nemu sme boli prijatý.

Veronika I.

Veronika I.

Neoverená referencia

Spolupracu s Mariom odporucam. Vdaka doucovaniu s Mariom si syn vylepsil znamky z matematiky na vysvedceni. Mario sa vie priblizit k "nast rocnym" s tym, ze v priatelskej atmosfere vie svojho ziaka motivovat a zaujat , aj ked sa jedna o nepopularny predmet akym je matematika alebo fyzika , ci chemia. Priebeh doucovania je systematicky a premysleny. A hlavne prinasa pozitivne vysledky.

Linda K.

Linda K.

Neoverená referencia

Ahojte,urcite odporucam moju dcerku zacal doucovat uz od konca augusta a stale pokracujeme.Bola trojkarka,hovorim v minulom case nakolko od kedy mame Maja jej vysledky sa tak zmenili,ze pisomne prace ma na dvojku a stvrtocna praca dopadla na 1 s jedinym minusovym bodom do plneho poctu.Nase vyucovanie prebieha cez whatsapp a velmi nam to vyhovuje.Nie je problem cez vikend a na miesto hodiny nema Majo potiahnut aj dalsiu.Sme s ucivom v popredi o dost a tym dcera na hodinach svojou aktivitou vynika.Ideme a pokracujeme dalej.Tak ze sup sup nevahat a kontaktovat.