Helen M.

Helen M.

Odpovedá do 1 hodiny, na 20% správ
20% 1 hod

Helen M.

🌟📚 Doučovanie angličtiny pre dospelých 📚🌟

  • Doučuje aj online
  • Od  30 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 30 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:

Popis

Ahoj priatelia!
Dnes by som vám chcela predstaviť úžasnú možnosť, ako zdokonaliť svoje jazykové schopnosti a zlepšiť sa v angličtine. Mám pre vás ponuku doučovania angličtiny, šitú na mieru pre dospelých!

V dnešnom globalizovanom svete je znalosť angličtiny čoraz dôležitejšia. Nech už potrebujete angličtinu na cestovanie, prácu alebo osobný rast, moje lekcie vám poskytnú prístup k vynikajúcim témam a vzdelávacím zdrojom, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše jazykové ciele.

Čo náš program ponúka?

1️⃣ Kvalifikovaná doučovateľka/lektorka: Som skúsenou profesionálkou so širokým spektrom vedomostí a skúseností. Dlhodobo spolupracujem s odborníkmi na vyučovanie angličtiny pre dospelých a zároveň vediem kurzy angličtiny v business sektore (managment), HR a Automotive. Neustále pracujem na tom, aby som sa dokázala prispôsobiť vašim individuálnym potrebám.

2️⃣ Flexibilita času: Už nemusíte mať obavy o to, ako skĺbiť doučovanie s vašim zaneprázdneným životným harmonogramom. Ponúkame pružné časové plány, aby sme sa prispôsobili vašim potrebám. Môžete sa doučovať kedykoľvek, kdekoľvek a koľkokrát chcete.

3️⃣ Individualizovaný prístup: Doučovanie je šité na mieru pre vás. Osobne vám pomôžem identifikovať vaše slabé miesta a vypracujem plán, ktorý vám umožní dosiahnuť vynikajúce výsledky. Nech už je vaším cieľom zlepšiť gramatiku, slovnú zásobu alebo hovorený prejav, ja vám pomôžem dosiahnuť váš úspech.

4️⃣ Interaktívne vzdelávacie prostredie: Moje lekcie ponúkajú moderné nástroje a prostredie, ktoré robia učenie angličtiny zábavným a efektívnym. Máte prístup k interaktívnym cvičeniam, multimediálnym zdrojom a jazykovým hrám, ktoré vám pomôžu posilniť vaše jazykové schopnosti.

5️⃣ Podpora komunity: V našej komunite sa môžete spojiť s ďalšími študentmi, zdieľať skúsenosti a motivovať sa navzájom. Týmto spôsobom sa nebudete cítiť sami v procese učenia a budete mať príležitosť praktikovať angličtinu s rovesníkmi.

6️⃣ Výhodná cenová ponuka: Chápem, že doučovanie by malo byť prístupné pre každého. Preto sme pripravili konkurencieschopné ceny, ktoré vám umožnia získať kvalitné doučovanie angličtiny bez finančného zaťaženia. Ponúkam rôzne balíčky a možnosti, aby som vám vyhovela a prispôsobila sa vášmu rozpočtu.

Nechajte nás vám pomôcť rozvíjať vaše jazykové schopnosti a získať dôveru v používaní angličtiny. Začnite teraz a otvorte dvere k novým možnostiam a príležitostiam!

🌐 Napíšte mi a spoločne môžeme dosiahnuť váš cieľ! 🌐

Typy lekcií

Štandardná lekcia

30 € / 55 min