Lucia F.

Lucia F.

Odpovedá do 46 hodín, na 10% správ
10% 46 hod

Lucia F.

Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Vyštudovala som organickú chémiu na Univerzite Komenského. Momentálne pokračujem v doktorandskom štúdiu v rovnakom odbore. Učila som semináre z organickej chémie a taktiež mám skúsenosti s doučovaním na maturitnú skúšku a organickej chémie na Prírodovedeckej alebo Farmaceutickej fakulte.

Doučím chémiu na úrovni stredoškolského učiva a organickú chémiu.
V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok ma bez váhania kontaktuj v správe.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Michaela V.

Michaela V.

Neoverená referencia

S Luckou som veľmi spokojná, pretože ma naučila Organickú chémiu 2 úplne od základov. Na hodinách mi všetko dopodrobna vysvetlila, najprv sme si prešli teóriu a potom sme spoločne riešili cvičenia, bola ochotná mi novú tému vysvetliť aj viackrát, až kým som to nepochopila. Komunikácia s ňou bola úžasná, je veľmi milá, trpezlivá, časovo sa vedela vždy prispôsobiť a dalo sa s ňou pekne na všetkom dohodnúť. Patrí jej obrovské ďakujem, pretože vďaka jej pomoci som zvládla najťažšiu skúšku, ktorej som sa veľmi bála. Takže ak má niekto problém s organickou chémiou a chcel by ju pochopiť, tak Lucku určite kontaktuj, veľmi ju odporúčam, pretože ti ukáže, že organická chémia nakoniec nie je až taká zlá, ako sa na prvý pohľad zdá :) Veľmi pekne jej ďakujem za všetko!

Erika J.

Erika J.

Neoverená referencia

Lucku môžem len a len odporučiť, organickú chémiu som pochopila hneď, nemala som problém riešiť príklady a pomohla mi pochopiť prečo ako je. Vďaka nej som urobila najťažšiu skúšku Organika chémia 2 na Faf UK, ktorá mi robila vrásky. Bola k dispozícii, vedela sa prispôsobiť. Kto chce pochopiť organiku aspoň trochu, má chuť sa učiť ,určite ju kontaktujte. Mne to veľmi pomohlo a za to jej veľmi pekne ďakujem.

Diana Š.

Diana Š.

Neoverená referencia

Lucke patri to najlepsie hodnotenie a odporúčanie, lebo so mnou pracovala 3 roky. Najskôr mi pomáhala s prípravami na maturitu z chémie a scio testami na príjmačky na VŠ, ktoré dopadli obidve úspešne. Potom ma na VŠ doučovala dva semestre z organickej chémie. Je veľmi milá, a hlavne tepezlivá a všetko mi vždy poriadne vysvetlila do detailov a pomaly tak aby som to pochopila. Výborný štýl výučby, vysvetľovania a vždy po hodine som mala lepší pocit, že ta chémia nie je až taká zlá. Vždy mi pomohla s aktuálnym učivom čo som potrebovala, bola vždy flexibilná čo sa týkalo učiva aj času , taktiež pre mňa mala nachystané super cvičenia a prešla so mnou a vždy čo som potrebovala s čim som mala problém aj pred skúškami. Neprekazila to ani korona a pokračovali sme online a bolo to tiež veľmi super a nesmierne mi to pomohlo. Naozaj by som si lepšie doučovanie nevedela predstaviť po všetkých stránkach veľmi odporúčam. A veľmi pekne ďakujem :).