Laura J.

Laura J.

Odpovedá do 8 hodín, na 100% správ
100% 8 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Laura J.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

🇬🇧Angličtina a 🇪🇸Španielčina efektívne a priateľsky, pod vedením profesionálnej lektorky

  • 5/5 (hodnotilo 8 študentov)
  • 141 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  18 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Učíš sa jazyk už dlho, no máš pocit, že stále stagnuješ? Potrebuješ rozšíriť slovnú zásobu a odbúrať stres z rozprávania? Je pre Teba výuka nuda, ku ktorej sa nikdy nevieš dokopať? Si na správnom mieste! 👌🏼

Rada Ťa naučím, alebo zlepším Tvoju úroveň v angličtine🇬🇧, či španielčine🇪🇸. Taktiež Ti ukážem metódy, akými sa budeš môcť v jazyku zdokonalovať sám, vo svojom voľnom čase.

Čo ponúkam?📚

▫️Na mieru šité hodiny, ktorých priebeh a štruktúra sa prispôsobujú Tvojim potrebám
▫️Pestré materiály v rátane zaujímavých článkov, videí, tematických cvičení a prekladov
▫️Rôznorodé konverzačné témy zamerané na to, čo Ti je blízke
▫️Motiváciu do učenia a know how, ako ju nestratiť ani mimo doučovania
▫️Zoznam s novými slovíčkami a frázami po každej lekcií
▫️Priateľskú atmosféru, v ktorej sa nebudeš musieť báť a hanbiť komunikovať
▫️Ochotu kedykoľvek Ti pomôcť s otázkami súvisiacimi s doučovaným jazykom

Doučujem všetky jazykové úrovne, od začiatočníkov po pokročilých "spíkrov". Či už je Tvoj cieľ dohovoriť sa na dovolenke, úspešne prejsť maturitu alebo vedieť komunikovať s kolegami, si na správnom mieste! Okrem klasickej angličtiny/španielčiny mám skúsenosti s doučovaním dospelých s konkrétnym zameraním -príprava na pohovor/ Business English/príprava na jazykový certifikát/právnická angličtina.

Jazyky a ja 👩🏼‍🎓

Jazyky som sa naučila priamo v teréne - 3 roky som žila vo Vietname, (štúdium na americkej škole), rok som strávila v Mexiku (výučba v španielskom jazyku / život s lokálnou rodinou), som absolventkou University of Amsterdam a po svete cestujem krížom krážom od útleho veku. Výučbe jazykov sa plne venujem už viac ako 6 rokov a mám dokončený certifikát CAE na maximálnej úrovni C2.

Viac info o mne a mojich službách nájdeš na stránke Speakujeme, alebo na instagrame @speakujeme .

📩 Pre nadviazanie spolupráce, alebo v prípade akýchkoľvek otázok ma neváhaj kontaktovať.

Teším sa na Teba! ✨
Laura

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Úvodná konzultácia slúži na to, aby sme sa spoznali, porozprávali o Tvojich očakávaniach, predošlých skúsenostiach s jazykom a samozrejme témach, ktoré Ťa zaujímajú - aby boli budúce lekcie pre Teba čo najprínosnejšie :). Počas konzultácie si taktiež "preverím" Tvoju úroveň angličtiny/španielčiny pomocou konverzačných cvičení - nič sa neboj, bude to zábava!

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

35 € / 60 min
Mini konverzačka pre zaneprázdnených

18 € / 30 min

Referencie (21)

+ Pridať referenciu
Adam Š.

Adam Š.

67 odučených lekcií

Hodiny s Laurou mám veľmi rád, pretože nikdy nie sú nudné a stresové. Kamarátsky sa spolu rozprávame o témach mne blízkych, na doma dostávam veľa zaujímavých článkou a videí a okrem zlepšovania sa v jazyku si rozširujem rozhľad. Gramatika taktiež už nie je nočná mora. Okrem toho je vždy veľmi ústretová a ochotná pomôcť aj mimo hodín.

Lucia S.

Lucia S.

19 odučených lekcií

K Laure som sa najskôr obrátila s prosbou prípravy na nové zamestnanie, v ktorom sa vyžaduje komunikácia v angličtine na dennej báze. Potrebovala som sa hlavne rozhovoriť a nadobudnúť profesionálnu slovnú zásobu. Hodiny som si ale natoľko obľúbila, že aj rok po nástupe stále pokračujeme. Laura je výborná lektorka, otvára zaujímavé témy, motivuje ma makať aj mimo hodín a aj o 11tej večer odpisuje na moje otázky. Nielenže ovláda angličtinu na 1000%, ale má množstvo skúseností z rôznych oblastní a obdivuhodný všeobecný rozhľad, z čoho som teda vždy ohromená. Určite jedna z mojich najlepších investícií za poslednú dobu.

GIULIA T.

GIULIA T.

13 odučených lekcií

Laura is such a great teacher! I have been learning English with her to prepare myself for my Master’s university degree. I like very much that the lessons are in a style of a friendly talk but at the same time we work hard to complete the study plan we set for me. She is a lovely person, always there to help me with whatever I need. I have started studying with her in summer and I can already see huge differences.😊 She is for sure the best teacher I’ve ever had.

Deleted-3813db D.

Zmazaný účet

12 odučených lekcií

Už som vyskúšal viacero doučovateľov a nikdy som nevydržal motivovaný dlhšie ako pár týždňov. S Laurou to už ťaháme rok a KONEČNE sa do štúdia nemusím dokopávať. Vďaka jej hodinám som si našiel prácu v zahraničnej firme a som mega spokojný. Okrem hodín si veľmi cením všetky veci ktoré pre mňa robí ako napríklad extra materiály, zadania, texty, zaujímavé stránky atď. Môžem len odporučiť!

Zuzana M.

Zuzana M.

9 odučených lekcií

K Laure sa vraciam už druhýkrát, teraz pre zmenu na konverzácie ŠPJ. Predošlá skúsenosť s ňou bola super, vždy ma motivovala a snažila sa hodiny urobiť čo najzábavnejšie-čo neznamená, že som nemusela poriadne makať :D . Aj keď som hodiny cez Skype najskôr nechcela, ukázalo sa, že nie sú o nič menej kvalitné ako klasické stretnutia.

Fotky a certifikáty