Jakub K. Overená identita

Jakub K.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Jakub K.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Near-native speaker 🔴 English for Perfectionists

  • 5/5 (hodnotilo 52 študentov)
  • 512 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  25 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Blogy

Popis

Skúsený, trpezlivý a praktický učiteľ angličtiny. Certifikát C2 Proficiency. Autentický prízvuk a správna výslovnosť.

🏆 Moji študenti vďaka mne:
✅ dokážu pochopiť a reagovať na angličtinu od rodených hovoriacich,
✅ intuitívne chápu aj pokročilú gramatiku a dosahujú lepšie výsledky v škole,
✅ milujú angličtinu, majú radosť z učenia sa a pokračujú v tom aj po tom, čo hodina skončí,
✅ nemajú strach z rozprávania, majú širšiu slovnú zásobu, sú sebavedomejší a rozprávajú plynulejšie a s lepšou výslovnosťou.

💎 Začiatočníci so mnou získavajú pevné základy a nevytvárajú si nesprávne návyky, ktoré by neskôr museli pracne odstraňovať. Falošní a veční začiatočníci vďaka mne zlé návyky strácajú a dokážu sa konečne posunúť na vyššiu úroveň.

❗ Dôležité – pred kontaktovaním prosím pozorne prečítajte ❗
❕ Učím len cez internet. Osobne len výnimočne a len v Košiciach.
❕ Jednorázovú výpomoc s úlohami a testami neponúkam.
❕ V správe mi prosím zanechajte aj e-mailový kontakt alebo telefónne číslo.

💳 Cena a podmienky 💳
💶 40-minútová lekcia online stojí cez týždeň 25€ a cez víkend 32€.
💶 55-minútová lekcia online stojí cez týždeň 32€ a cez víkend 40€.
💶 55-minútová lekcia osobne v Košiciach stojí cez týždeň 50€ a cez víkend 60€.

Ceny sú rovnaké aj pre skupinové hodiny – nezáleží na počte účastníkov, teda napríklad štyria ľudia sa na 55-minútovku online počas týždňa môžu zložiť rovným dielom po ôsmich eurách. Výučbu fakturujem.

👨‍🏫 Skúsenosti s výučbou 👨‍🏫
Mám deväť rokov skúseností s vyučovaním jednotlivcov aj skupín, ktoré som získal výučbou v jazykových školách, v súkromnej základnej škole a vo firmách, ako aj súkromným doučovaním a konverzačnými hodinami osobne aj cez internet. Angličtinu vyučujem na plný úväzok a profesionálne sa nevenujem ničomu inému. Celkovo mám za sebou vyše 7800 odučených hodín.

📃 Certifikáty 📃
Som držiteľom certifikátu Cambridge English: Proficiency, ktorý predstavuje najvyššiu úroveň (C2) v Spoločnom európskom rámci pre jazykové znalosti (CEFR). Certifikačnú skúšku som zložil s najvyššou známkou – Grade A – v osemnástich rokoch. Všeobecnú štátnu jazykovú skúšku z anglického jazyka som prospel s vyznamenaním – takisto s najvyššou známkou (viac v sekcii Fotky a certifikáty).

🎓 Vzdelanie 🎓
Úspešne som ukončil akademické štúdium druhého stupňa na Ekonomickej fakulte Technickej Univerzity v Košiciach, kde som bol päť rokov súčasťou anglofónnej formy (väčšina predmetov bola vyučovaná v angličtine) študijného programu Financie, bankovníctvo a investovanie. Mám inžiniersky titul a zloženú odbornú skúšku z anglického jazyka, ktorá je nevyhnutná na dokončenie inžinierskeho štúdia v mojom odbore. Od ukončenia štúdia na sebe naďalej dennodenne pracujem a vzdelávam sa sám. Ako absolvent gymnázia mám vo vzdelávaní všestranné záujmy a prirodzenú zvedavosť.

👨‍💼 Viac o mne 👨‍💼
Som rodený Košičan. V mladom veku som sa zaľúbil do angličtiny a začal využívať všetok svoj voľný čas na to, aby som sa v nej zlepšoval. Od konca základnej školy som vďaka internetu mal možnosť intenzívne komunikovať s rodenými hovoriacimi z USA, Kanady, Spojeného kráľovstva, Austrálie a Nového Zélandu, čo mi umožnilo nadobudnúť prirodzený, cudzím prízvukom nepoznačený ústny prejav. Motivovaným samoštúdiom som sa na gymnáziu v angličtine vypracoval na úroveň C2 a v treťom ročníku som zložil Cambridge skúšku CPE s najvyššou známkou Grade A. Túto úroveň som dosiahol napriek tomu, že som nikdy nežil v zahraničí.

Angličtinu som začal súkromne doučovať už na strednej škole; na vysokej škole som začal učiť aj v jazykových školách a vo firmách. Po promóciách v roku 2019 som si založil živnosť a odvtedy sa vyučovaniu venujem naplno. Najradšej učím stredoškolákov (predovšetkým z gymnázií) a pokročilých. Pri učení som zvyknutý improvizovať a dynamicky sa prispôsobovať potrebám študenta, na čo mám prispôsobené materiály a nástroje pre výučbu. Som perfekcionista a záleží mi na tom, aby jazykový prejav znel prirodzene po všetkých stránkach. Najlepšiu predstavu o mojom štýle výučby a prístupe k študentom však poskytujú moje referencie.

Moje kreatívne výtvory môžete nájsť na Instagrame @english.for.perfectionists a na youtube.com/@jakubkrizko.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Pre skúšobnú lekciu zadarmo prosím vyberte termín počas pracovného týždňa, nie cez víkend.

Zadarmo / 15 min
Štandardná online lekcia

32 € / 55 min
Štandardná online lekcia (víkend)

40 € / 55 min
40-minútová online lekcia

25 € / 40 min
40-minútová online lekcia (víkend)

32 € / 40 min

Referencie (62)

+ Pridať referenciu
Ema R.

Ema R.

247 odučených lekcií

Konverzácie s Jakubom hodnotím nadmieru pozitívne. Efektívne vie vysvetliť aj na oko ťažšiu gramatiku a následne aj nastaviť tému konverzácie tak, aby sa tam dala gramatika využiť. Skvelý lektor, príjemný a vtipný človek v jednom. Ak chcete svoju angličtinu rozvíjať a posúvať sa ďalej, určite odporúčam hodiny s Jakubom.

Lukas B.

Lukas B.

12 odučených lekcií

Jakub bol vzdy skvelym doucovatelom a mentorom. Pocas nasich hodin som sa naucil nie len o anglictine ale aj ine vedomosti ktore sa mi urcite zijdu do zivota. Nesmierne mu dakujem za vsetko.

Petra B.

Petra B.

8 odučených lekcií

Hodiny s Jakubom odporúčam na 100%. O kvalite hodín nie je pochýb a v mojom prípade tiež veľmi oceňujem Jakubovu flexibilitu a ochotu sa prispôsobiť vášmu často nabitému pracovnému programu.

Branislava F.

Branislava F.

8 odučených lekcií

Veľká vďaka za prístup a pomoc pri veľmi nezvyčajnej výučbe, kde potrebujem ako začiatočník v anglickom jazyku pomoc súčasne aj s odbornou právnou terminológiou. Veľmi oceňujem flexibilné prispôsobenie sa mojim požiadavkám a výučbe základov jazyka aj na náročnejších textoch, tak že ich viem pochopiť a ďalej s nimi pracovať. Veľmi ďakujem za vtipný a milý spôsob výučby, ktorý vie povzbudiť aj ľudí, ktorým je neprirodzené komunikovať v cudzom jazyku.

Marek N.

Marek N.

8 odučených lekcií

Doučovanie s Jakubom mi veľmi pomohlo čo sa týka hlavne rozhľadu a ako učenie cudzieho jazyka vlastne funguje. Jakub je veľmi dobrý učiteľ, a naozaj vás dokáže naučiť a doviesť k tomu aby pre vás angličtina nebola nepriateľom. Ďakujem mu veľmi pekne.

Fotky a certifikáty

Blogy (1)

Prečo je near-native speaker najlepším učiteľom cudzieho jazyka?

Pojem „near-native speaker“ v angličtine označuje človeka, ktorý ovláda cudzí jazyk na takej úrovni, že je v bežnej hovorenej reči na nerozoznanie od rodeného hovoriaceho (po anglicky „native…