Tomáš D.

Tomáš D.

Odpovedá do 17 hodín, na 60% správ
60% 17 hod

Tomáš D.

Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Mám veľmi rád hudbu a preto som sa ju rozhodol aj študovať. Štúdia: Konzervatóriom a VŠMU v Bratislave. Študoval som koncertný a operný spev ktorého zameranie a štúdium poskytujem aj svojim študentom. Po skončení štúdia ako aj počas neho som sa začal učinkovať na doskách niektorých slovenských divadiel a spolupracujem s niekoľkými kultúrnymi inštitúciami najmä v oblasti klasickej hudby či muzikálov. Avšak popri štúdiách som sa venoval a naďalej venujem aj produkcií populárnej hudby alebo gospelovej, kde sa venujem najmä hudobným aranžmánom skladieb a taktiež školení mladých spevákov v zameraní na muzikál či pop-music. Rád podávam hudbu a svoje skúseností ďalej, veľmi rád ukazujem ľudom že hudba je jednoduchá a netreba k nej pristupovať ako k niečomu čo je veľmi náročne alebo že je len pre tých čo majú hudobné nadanie. Mojou skúsenosťou je že každý môže hrať a spievať len každý v inej miere. Venovať hudbe sa môže každý keď chce, hlavne treba chcieť, síce možno z neho nebude virtuóz ale pre vlastne potešenie sa môže pomaly zdokonaľovať a spoznávať čaro hudby :) K dispozícii som v podstate kedykoľvek záleží na dohode a tiež aktuálnej pracovnej vyťaženosti. Cena za hodinu (50 min) je 20 eur. Pri študentov je možná dohoda.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Michal Č.

Michal Č.

Neoverená referencia

Nie je učiteľ, ako učiteľ. Kamarátsky, no zároveň individuálny a profesionálny prístup. Dokáže pracovať s úplnými začiatočníkmi. Pomôže aj so speváckymi zlozvykmi. Je zapálený pre hudbu a vie pracovať s ľuďmi. Vrelo odporúčam :)

Zuza-nka

Zuza-nka

Neoverená referencia

Profesional s priatelskym a zodpovednym pristupom...vrelo odporucam...flexibilny... super priestory a super cennik vzhladom na prpfesionalitu...a samozrejme skvele vysledky ziakov

Jana R.

Jana R.

Neoverená referencia

Odbornost,pristupnost,ferovost,zodpovednost priamost mozem hodnotit na vybornu. Jednoducho skvely clovek, vie a rozumie tomu,co robi.

Fotky a certifikáty