Zuzana Š.

Zuzana Š.

Odpovedá do 7 hodín, na 60% správ
60% 7 hod

Zuzana Š.

Aj ty môžeš skvele hovoriť anglicky i rusky !

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte,
volám sa Zuzka, mám 24 rokov a som študentkou magisterského stupňa učiteľstva anglického a ruského jazyka na UMB v BB a absolventkou bilingválneho gymnázia v CA. Som veľmi komunikatívna, rada čítam, milujem deti, fotografovanie a prírodu. Z AJ mám malú odbornú štátnicu. Z RJ dosahujem úroveň B2-C1, absovovala som aj 2- mesačné štúdium RJ v Moskve.
Doučujem už viac ako 3 roky. Zameriavam sa hlavne na doučovanie detí, s ktorými mám bohaté skúsenosti, na začiatočníkov a prípravu na maturitu či prijímacie skúšky, ale viem pomôcť aj (s) iným. Spôsob, priebeh, miesto a cenu výučby si dohodneme. Ak máte ďalšie otázky, ozvite sa mi (********), teším sa na Vás.

Cena 1žiak/ 60min. 10 €
Cena 1žiak/ 45min. iba SKYPE 7€

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Danka B.

Danka B.

Neoverená referencia

Ak Vám učenie robí problémy a túžite potom aby sa to zmenilo, skúste Zuzkine metódy a okamžite pochopíte, že i doučovanie môže byť hrou

Michaela V.

Michaela V.

Neoverená referencia

Prikláňam sa k predchádzajúcej referencii.So Zuzkou spolupracujeme zhruba pol roka.Doučuje nasu dcéru angličtinu.Jej priprava je naozaj dôkladná. K práci pristupuje zodpovedne a čo my ocenujeme,má k nasej dcere pekný vztah.Takze sa na doucovanie vzdy tesi. Urcite ju doporucujeme.

Katarína K.

Katarína K.

Neoverená referencia

Zuzka je velmi mila, ustretova a priatelska. Doucuje mojho syna anglicky jazyk uz priblizne 1 rok. Syn vdaka jej skvelo odvedenej praci dosahuje v skole vyborne vysledky. S jej pracou sme velmi spokojni, na doucovanie je vzdy pripravena na 100 percent, ma velmi pozitivny vztah k detom. Ako doucovatelku ju urcite odporucam.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky