Adriána V.

Adriána V.

Odpovedá do 13 hodín, na 100% správ
100% 13 hod
Prijíma študentov

Adriána V.

Prijíma študentov

Doučovanie ekonomických predmetov a MS Office (Excel, Word, PowerPoint)

  • 5/5 (hodnotili 2 študenti)
  • 5 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Blogy Zodpovedané otázky

Popis

Máš problém so skúškami na ekonomické predmety? Potrebuješ pripraviť na pracovný pohovor s balíčkom Office (Excel, Word, PowerPoint) alebo ho potrebuješ vo svojej práci? Chceš si spraviť jednoduchú grafiku v Canve, ale nevieš ako na to? Chýbajú ti základy angličtiny či konverzačné hodiny?

Spolu to zvládneme! Už 5 rokov pripravujem študentov na prijímacie skúšky na strednú alebo vysokú školu, poprípade na priebežné testy, skúšky a iné. Rada pomôžem aj s domácimi úlohami či referátmi.

Pripravujem ľudí na pracovný pohovor, kde je vyžadovaná práca s Excelom, Wordom, PowerPointom. Doučujem aj anglický jazyk, v ktorom mám Cambridgský certifikát, zameriavam sa na konverzačné hodiny.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Dominika K.

Dominika K.

1 odučená lekcia

Výborná doučovateľka, ale aj dobrý človek. Odporúčam.

Zdenka K.

Zdenka K.

1 odučená lekcia

Aďka veľmi pomohla mojej 15 ročnej dcére s angličtinou. Rýchlo sme sa dohodli na termíne, dcére vysvetlila presne čo chcela, usmernila ju, povzbudila, môžem len odporučiť.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem Zdenka za krásnu referenciu :) som rada, že dcéra bola spokojná

Veronika W.

Veronika W.

Neoverená referencia

Ponúkne doučovanie a potom na správu čakám do nekonečna

Peter P.

Peter P.

Neoverená referencia

Potreboval som poradiť s účtovníctvom. Behom jedného dňa sme sa dohodli na termíne, počaš skypu mi vedela odpovevať na všetko, čo som potreboval. Môžem len odporúčiť.

Blogy (1)

Ako sa zlepšiť v cudzom jazyku?

Pri učení cudzieho jazyka je dôležité obklopiť sa týmto jazykom. To znamená veľa čítať knihy, články, časopisy...(čítaním sa naučíte nielen nové slovíčka a frázy, ale porozumiete aj gramatike);…

Zodpovedané otázky (12)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Adriána V.

Dôchodkový elasticita

Príjem Eriky sa zvýšil zo 600 eur mesačne na 750 eur mesačne, jej spotreba rožkov klesla z 15 na 8 mesačne a zvýšila sa spotreba koláčov z 5 na 12. Vypočítajte Erikinu dôchodkovú elasticitu pre rožky. Výsledok vysvetlite. Vypočítajte Erikinu dôchodkovú elasticitu pre koláče. Výsledok vysvetlite.

Adriána V.

Úloha z angličtiny

Dobrý deň, vedel by nám niekto pomôcť z úlohou 1a...niečo sme urobili ale nevieme či správne a niečo nevieme, taktiež aj spodný text...ďakujeme

Adriána V.

Medzinárodné právo

Potrebovala by som helfnuť z nasledujúcimi otazkami: 1. Založenie a právomoci BR OSN v oblasti kolektívnych donucovacích opatrení (sankcií) 2. Hlasovanie v BR OSN v procedurálnych otázkach a v tzv. ostatných (bezpečnostných) otázkach 3. Problematika individuálneho a kolektívneho veta 4. Právna…

Adriána V.

Výnosy, náklady, zisk

Dobrý deň. Vedeli by ste mi prosím pomôcť, ako vypočítať celkové náklady v €, celkové výnosy a zisk v € ďakujem

Adriána V.

Finančná analýza

Surne potrebujem slovnú interpretáciu ku horizontálnej a vertikálnej analýze a tiez ku zlatemu bilacnemu pravidlu všetko mam už vypočítané len to potrebujem okomentovať a urobiť z toho záver a dat apson nejaké odporúčanie keďže je to na diplomovku. Najneskôr do utorka 2.5🙏