Jessica J.

Jessica J.

Odpovedá do 48 hodín, na 50% správ
50% 48 hod+
Prijíma študentov

Jessica J.

Prijíma študentov

Doučovanie španielčiny so študentkou zo Španielska a native speakerom z Granady

  • Doučuje aj online
  • Od  18 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Jessica
So španielčinou som v styku už 12 rokov, 5 rokov intenzívneho štúdia na excelentnom Bilingválnom gymnáziu v Žiline, kde som za úspechy spojené so španielčinou (medzinárodné festivaly španielskeho divadla, pisateľské súťaže...) získala v roku 2016 štipendium na jednej z najlepších univerzít na Pyrenejskom poloostrove. Momentálne študujem advokátsky Máster na Universidad Internacional de Rioja.

Manuel
Ahojte, som Manuel a narodil som sa v Granade, Španielsku. Vyštudoval som dvoj-odbor Právo a Business Management na Universidad de Granada. Absolvoval som ročnú študentskú stáž v Poľsku, Bialystok a taktiež polročnú stáž v Argentíne, La Plata. Magistra som absolvoval v Madride, a momentálne sa pripravujem na štátne advokátske skúšky. Posledný rok sa venujem online výučbe španielčiny slovenských študentov.


Spolu s Manu doučujeme študentov/dospelých všetkých úrovní (začiatočník až po prípravu k maturitnej skúške), taktiež budúcich prváčikov GBZA :-). V prípade záujmu nás kontaktujte! :-). Jessica sa špecializuje hlavne na gramatiku a Manu na konverzáciu. Podľa predstáv študenta sa dohodneme bližšie na forme výučby.


Keďže sa nachádzame v Španielsku, hodiny budú prebiehať 100% online (ZOOM, Google Meet, etc.).

¡Hasta pronto!

Absolvent dvojodboru Derecho y Ciencias Políticas (Práva a Politológie) UNIVERSIDAD DE GRANADA, ESPAÑA
Absolvent Bilingválneho gymnázia Ul. T. Ružičku v Žiline
CERTIFIKÁTY:
DELE
Štátna základná aj odborná jazyková skúška (C1)
Bachillerato espaňol de las matemáticas (C1) - maturita zo španielskej matematiky


Typy lekcií

Štandardná lekcia

17,50 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Svetlana L.

Svetlana L.

Neoverená referencia

Manu aj Jessica su velmi sympaticki a kvalitni doucovatelia, hodiny su velmi na urovni. Odporucam 10/10 :-)

Mattus S.

Mattus S.

Neoverená referencia

Ako študent posledného ročníka na bilinguálnom gymnáziu som potreboval pomoc s doučováním španielskej literatúry. Manuelové hodiny my s týmto veľmi pomohli. Učebný plán je veľmi dobre štruktúrovaný a atmosféra hodín je príjemná a uvoľnená.

Andrea D.

Andrea D.

Neoverená referencia

Hodiny španielčiny s Jessicou a Manu ma veľmi bavia. Aj keď som úplný začiatočník, Jessica má veľkú trpezlivosť. Hodiny sú vždy perfektne pripravené . Dá sa dohodnúť na čase, ktorý mi vždy vyhovuje. Doporučujem ako začiatočníkom, tak aj pokročilým. Gracias amigos 😊

Branislav K.

Branislav K.

Neoverená referencia

Myslím si že tieto hodiny su na veľmi vysokej úrovni. Na začiatku som mal hodiny len s Jessicou, ale postupne ako sa začal viac učiť španilečinu, tak som začal mať hodiny aj s Manu, veľmi sa mi páčí, ako musím komunikovať len po španielsky. S hodinami som spokojný, lebo každá jedna je veľmi dobre pripravená a Jessica s Manu sa vždy prispôsobia vaším potrebám.

Petroretro P.

Petroretro P.

Neoverená referencia

Hodiny s Jessicou a Manu môžem vysoko doporučiť. Keďže na začiatku som bol úplný začiatočńík, mal som hodiny hlavne s Jessicou, ktorá vždy pripravila hodinu presne na mieru a zamerala sa okrem všeobecnej gramatiky aj na praktické veci, ktoré som využil pri cestovaní do Španielska. Postupne mávam hodiny aj s Manu, pravým španielom, s ktorým sa vždy nasmejeme a zároveň sa učím. Môžem len doporučiť