Kristína N.

Kristína N.

Odpovedá do 7 hodín, na 100% správ
100% 7 hod
Prijíma študentov

Kristína N.

Prijíma študentov

Doučovanie pre tých, ktorí nie sú takí bohatí, aby si donekonečna platili lacných lektorov

  • Doučuje aj online
  • Od  25 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer
Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ako bývalá vysokoškolská lektorka (na univerzite na Slovensku a v Rusku) mám bohaté a dlhoročné skúsenosti s výučbou jazykov na najvyššej úrovni. Zameriavam sa na konverzačné hodiny, ale v prípade potreby môžem dovysvetliť aj gramatiku. Pomáham s prípravou na testy či obhajobu záverečnej práce. Robím tiež korektúru textov (napr. bakalárok a diplomoviek). Môj čas je drahocenný, ale vedomosti a skúsenosti, o ktoré sa so študentmi delím, sú na nezaplatenie.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Marián B.

Marián B.

Neoverená referencia

S Kristínou mávam pravidelné hodiny cez skype už dlhšie obdobie a som veľmi spokojný s prístupom a formou výučby. Naše zábavné hodiny mi pomáhajú zlepšiť angličtinu potrebnú v práci, pri cestovaní a v bežnom živote, začo jej veľmi pekne ďakujem. Kristínu môžem len vrelo odporučiť !

Peter Z.

Peter Z.

Neoverená referencia

S doucovanim s Kristinou som spokojny a vrele odporucam..prijemny a prirodzeny pristup,skusena a tiez trpezliva..

S E.

S E.

Neoverená referencia

I have been improving my Slovak with Kristína over Skype for several months now and I am very happy with my progress. She always teaches in an enthusiastic and communicative way, whilst being able to explain grammatical concepts or vocabulary in context. I enjoy my conversation lessons with her very much and I recommend anyone hoping to practise their Slovak to speak with her.

Michal G.

Michal G.

Neoverená referencia

S formou doucovania som velmi spokojny - vrele odporucam. S Kristinou mam doucovanie formou skype-u nakolko som casovo vytazeny. Ochota a jazykove znalosti su na vysokej urovni co je pre mne velmi dolezite.

Zodpovedané otázky (15)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky