Paula I.

Paula I.

Odpovedá do 1 hodiny, na 60% správ
60% 1 hod

Paula I.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Hello everyone, Bonjour à tous, Hola Buenos dias :)

Niečo v skratke o mne :
Volám sa Paula, mám 28 rokov, pôvodom zo Slovenska ale posledných 13 rokov žijem v frankofónnych, anglofónnych a španielsky hovoriacich krajinách (Belgicko, Canada, Španielsko) - momentálne vo Valencii :). Strednú školu som dokončila v anglickom jazyku (European school of Brussels) a vysokú školu odbor vzdelávaniem psychológia a kriminológia vo fr jazyku (Université Libre de Bruxelles). Neskôr som sa špecializovala v oblasti kognitívnej neuropsychológie a jazykov a otvorila si svoju jazykovú školu.
Vyučujem už 5 rokov, učenie je nielen môj full time job ale aj moje hobby a všetky 3 jazyky používam v každodennom živote :)

A teraz o TEBE :
Poznáš ako sa cíti človek, ktorý je limitovaný jazykovou bariérou? Poznáš ten pocit neistoty pri sitúacii kde "teoretické info" máš použiť v reaálnych situáciach pri rozhovore v zahraničí, na business meetingoch, na pohovore alebo po telefóne?
Chceš sa dostať na komunikačnú úroveň s nativmi za krátky čas a odbúrať všetok stres z hovorenia cudzím jazykom? Chceš si byť istý, že tvoj učiteľ ťa dostane presne na požadovanú úroveň?
Ak odpoveď je áno, si na správnom profile :)

Cudzí jazyk sa učí najrýchlejšie a najefektívnejšie keď sa ocitnete v prostredí kde ste nútení ho aj používať, cez emócie, zdielanie zážitkov. Toto presne moje virtuálne hodiny ponúkajú. Presuňte sa na hodinu, dve či tri týždenne do anglofónnn, frankofónnych krajín a vyskúšajte si napríklad objednať menu v reštaurácií :)

V prípade otázok ma neváhaj kontaktovať alebo si rovno rezervovať prvú lekciu.

Have a lovely day =)
Paula


P.S
+ ponúkam výučbu anglickej a francúzskej odbornej terminológie v oblastiach business, právo, psychológia a vzdelávanie.
+ novinka : v ponuke aj hodiny ŠPANIELČINY

Referencie (24)

+ Pridať referenciu
Sabi M.

Sabi M.

Neoverená referencia

Paula ako doučovatelka si ma získala na profesionálnej úrovni tak aj na kamrátskej, lepší prístup so nezažila a som nesmierne rada, že som ju spoznala a všetky dalšie doučovania riešila iba cez nu. Vrelo odporúčam, skvelá doučovatelka a ešte lepší človek.

Lenka H.

Lenka H.

Neoverená referencia

Paula je fakt skvela doucovatelka. Mila, priatelska, flexibilna. Na hodiny sa tesim a jej pristup mi velmi vyhovuje. Vrelo odporucam!

Dominika P.

Dominika P.

Neoverená referencia

Hodiny angličtiny s Paulou určite odporúčam! Je nie len výborná doučovateľka, ale aj skvelá a priateľská osoba😊. Na hodinu sa vždy teším a veľa sa toho naučím. Každá hodina je zábavná, ubehne ani neviem ako. Paula mi pomohla prekonať môj strach z rozprávania a moja angličtina sa veľmi zlepšila. V hodinách budem určite pokračovať😊.

Linda I.

Linda I.

Neoverená referencia

Vďaka hodinám angličtiny s Paulou som si trúfla na výmenný pobyt v Kanade, čo bolo najlepšie rozhodnutie môjho života. Hodiny sú vždy zábavné, dobre vysvetlené a už 3 roky sa na ne teším. Naozaj odporúčam každému :)

Petra S.

Petra S.

Neoverená referencia

Som velmi rada, ze som zrovna na Paulu natrafila pri mojej snahe naucit sa francuzstinu. Uz po menej ako 10tich hodinach mam pocit, ze viem ovela viac ako po 4 rokoch francuzstiny na strednej skole. Je velmi priatelska a pohodova, zaroven vsak profesionalka, preto je ucenie prirodzene a uz v priebehu hodiny si clovek toho naozaj vela zapamata. Predtym ako sme s Paulou skontaktovali som vyskusala aj ine doucovania, ale som naozaj rada, ze som pri nich nezostala, lebo pristup a sposob doucovania neporovnatelny. Nemohla som si lepsie vybrat, ODORUCAM vsetkymi desiatimi:)!!!

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Paula I.

gramatika

Dobrý deň, chcem sa spýtať či mám odpovede na tieto otázky dobre napísané čo sa týka gramatiky a pod. Ďakujem. 1. He found that he’d been charged 75 for use of them gym. He’d been told when he checked in that if he used the gym, it would be complimentary. 2. Clerk reacted that there’s no…

Paula I.

D.U

Mám to správne? Ďakujem. 1. Im sick and tired of watching TV. Its boring! 2. You will have to tell him sooner or later. Why not now? 3. Im going for a long walk today, rain or shine. 4. Wow! The kitchens so clean and tidy! Nice work! 5. I taught myself to paint, learning by black and blue…