Silvia S.

Silvia S.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod

Silvia S.

španielčina od základov & doučovanie ONLINE

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

¡Hola!

Hľadáš niekoho na španielčinu od základov alebo máš záujem o doučovanie?

Volám sa Silvia a španielčine sa venujem aktívne už 15 rokov. Okrem tohto úžasného jazyka mám rada aj dobrú náladu, ktorú sa snažím na hodinách rozdávať.

Pri výučbe jazyka sa opieram o knihu a pripravujem materiály navyše. Hodiny však prispôsobujem individuálnym požiadavkám študentov. Používaš denne niekoľko potrebných aplikácií ale aj tých na zabíjanie času? Prečo k nim nepridať aj také, ktoré ti pomôžu rýchlejšie a zábavnejšie naučiť sa po španielsky?

Aktuálne žijem v Španielsku, doučovanie ponúkam online.

Pre viac info mi napíš!

Teším sa na naše hodiny či každú jednu správu! :)

P.S.: Fotka je z najvyššej hory v Španielsku (3 715 m n.m.) - vulkán El Teide, Tenerife, Kanárske ostrovy. :)

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Dag V.

Dag V.

Neoverená referencia

Silvia je super. Jej podpora a optimizmus mi vzdy pomohli prekonat obcasnu bezmocnost:-) myslim ze ma talent na ucenie a velku ochotu ta posunut vyssie

Lenka L.

Lenka L.

Neoverená referencia

bola som veľmi spokojná, keďže sisa je veľmi milá a nápomocná s príjemným prístupom ku žiakovi. vždy pripravená na hodiny. dokáže sa prispôsobiť požiadavkám a španielčinu ovláda na skvelej úrovni (:

Maroš K.

Maroš K.

Neoverená referencia

V španielčine som úplný začiatočník, zatiaľ som mal cca 5-6 lekcií, ale myslím, že už môžem hodnotiť. Silvia je trpezlivá, príjemná, ochotná, vždy doučuje s dobrou náladou. Vždy je na doučovanie riadne pripravená. Španielčinu ovláda na vysokej úrovni, dokáže sa prispôsobiť individuálnym požiadavkám študenta, progres je naozaj rýchly, až som sám prekvapený. Vidno na nej, že španielčinu má naozaj rada a teší ju, ak môže tento krásny jazyk sprostredkovať ďalej. Určite by som ju odporučil ďalej.

Gabika D.

Gabika D.

Neoverená referencia

Silvia je velmi mila, prijemna a trpezliva osoba. Vzdy je na hodinu pripravena, na hodiny pripravuje aj cvicebne materialy, na ktorych si precvicujeme prebrane ucivo. Je flexibilna co sa tyka casu vyucby aj obsahu, prisposobuje sa individualnym potrebam ziaka. Vrelo odporucam, vyuka s nou ma bavi a vidim progres.

Martina K.

Martina K.

Neoverená referencia

SIlvia je veľmi milá, snaživá, dokáže sa veľmi dobre prispôsobiť individuálnym požiadavkám študenta a španielčinu výborne ovláda.

Zodpovedané otázky (4)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Silvia S.

Španielčina, Francúzština, Taliančina?

Dobrý deň, som študent a v ďalšom ročníku si môžeme vybrať nejaký románsky jazyk pre štúdium. V ponuke máme ŠPJ, FRJ a TAJ. Chcem sa vás opýtať ktorí z týchto jazykov je z pohľadu gramatiky najjednoduchší? Nezaujíma ma výslovnosť (pretože FJ má z nich asi najťažšiu, ale to mi nevadí), ani…