Simona J.

Simona J.

Odpovedá do 24 hodín, na 30% správ
30% 24 hod
Popis Referencie

Popis

Ahojte:)

Som bývalou študentkou nemeckého bilingválneho gymnázia.

Momentálne sa moje jazykové znalosti orientujú na úrovni C1-C2.

Školu som ukončila maturitou a ďalšou nemeckou skúškou na úrovni C1.

Som účastníčkou viacerých nemeckých súťaží a taktiež som mala viacero príležitostí navštívit nemecky hovoriace krajiny ako sú Rakúsko či Nemecko, Švajčiarsko. Moja báseň v nemčine je vydaná v jednej knihe od Frankfurter Bibliothek, a pod.

Okrem rozličných exkurzií som bola na mesačnom pobyte v Nemecku, ktorý som vyhrala a bol dotovaný z ich strany. Taktiež som pracovala po dobu dvoch mesiacov v Nemecku. Bola na výmenom pobyte vo Wuppertale v Nemecku. Pracovala som 2 mesiace v Nemecku na Sylte, 6 mesiacov spolu s bývaním vo Viedni a stamať sa presťahovala v apríli 2019 do Bernu v Švajčiarsku, kde dnes ešte odvtedy žijem, pracujem, som aktívna a študujem BA na univerzite - psychológia, neurovedy a kriminológia.

Mám rada šport a pomáhanie druhým napr. aj v smere Nemeckého jazyka. S angličtinou som na pokročilej úrovni a mojim cieľom je C1 certifikát Cambridge do cca roka. Mám vcelku bohaté skúsenosti so štúudiom, hľadaním práce, jazykom, písaním životopisov, motivačných listov, oficiálnymi vecmi po ,,klasickej životnej stránke'', atď atď.

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Alica H.

Alica H.

Neoverená referencia

Simonku 100% odporucam. Je to krasna, mlada, mudra a spolahliva doucovatelka.Boli sme s nou maximalne spokojni.