Kristina F.

Kristina F.

Odpovedá do 9 hodín, na 80% správ
80% 9 hod
Prijíma študentov

Kristina F.

Prijíma študentov
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Som v poslednom ročníku štúdia imunológie na University of Glasgow v Škótsku. 15 rokov som žila v Kanade a chodila som na bilingválne gymnázium C.S. Lewisa v Bratislave. Ponúkam doučovanie angličtiny na všetkých úrovniach a rada pomôžem aj s biológiou alebo chémiou.

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Pavol R.

Pavol R.

Neoverená referencia

Na doučovanie s Kristínou sa vždy teším. To je pre mňa ako človeka, ktorého školský systém naučil ako nemať rád učenie sa, obzvlášť dôležité. Dokonca sa ukázalo, že učiť sa pozitívne naladený robí proces učenia sa efektívnejším. Mám pocit, že keby som mal učiteľku ako je Kristína aspoň počas strednej školy, vedel by som teraz po anglicky oveľa lepšie. Takže som s ňou veľmi spokojný a určite ju odporúčam :)

Rudová A.

Rudová A.

Neoverená referencia

Nemohla som natrafiť na lepšiu doučovateľku anglického jazyka ako je Kristína. Jej hodiny sú vždy v priateľskej a pozitívnej atmosfére. Na jej hodinách konverzácií mám skôr pocit, že si môžeme príjemne pokecať v angličtine a ani si neuvedomujem, že sa vlastne učím. Má vždy pripravené materiály a prispôsobí sa úrovni študenta. Kristínina trpezlivosť pri počúvaní, či opravovaní chýb a jej schopnosť pýtať sa a rozprávať na akúkoľvek tému, ma stále posúvajú ďalej. Kristína mi výrazne pomohla prekonať bariéru rozprávať anglicky. Určite odporúčam :)