Oľga M.

Oľga M.

Odpovedá do 4 hodín, na 100% správ
100% 4 hod
Prijíma študentov

Oľga M.

Prijíma študentov

Aktívne doučovanie z nemčiny

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som lektorka nemeckého jazyka s dlhoročnou praxou. Ponúkam lekcie pre záujemcov, ktorí chcú ísť pracovať do Nemecka, Rakúska, Švajčiarska resp. do krajín a firiem na Slovensku, kde je nevyhnutný nemecký jazyk. Zvýšte si vašu jazykovú úroveň, výslovnosť, prelomte bariéru - bojím sa rozprávať. Prekvapte svojich učiteľov, kolegov, obchodných partnerov. Zároveň ponúkam aj doučovanie pre študentov a žiakov na maturity a Sprachdiplom. Mám štátnu skúšku z nemeckého jazyka a pedagogické vzdelanie.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Jan K.

Jan K.

Neoverená referencia

Ku kurzu som sa dostal prostrednictvom nadnarodnej firmy. Pridelena lektorka Olinka vzdy vysvetli vsetko do podrobna a je velmi trpezliva. Tempo vzdy stanovi podla jazykovej urovne ucastnikov kurzu. Je velmi pozitivna osoba a na odlahcenie sa vieme pobavit aj o beznych veciah. Je velmi flexibilna, a vie sa rychlo prisposobit zmenam v ramci casoveho harmonogramu. Olinku urcite odporucam vsetkymi desiatimi.

Jozef H.

Jozef H.

Neoverená referencia

S Oľgou mám nemčinu už pár mesiacov a mozem to hodnotit velmi pozitivne. Flexibilna ci uz casovo alebo aj vyucbou. Vysvetli aj viackrat ak treba. Dakujem za trpezlivost a pomoc.

Peter F.

Peter F.

Neoverená referencia

Pracujem v nadnarodnej firme a Olgu/Oli som mal pridelenu ako lektorku na intenzivnom kurze nemciny. Musim povedat, ze som bol a aj som s jej vyucovacou metodou/vyucovacim stylom velmi spokojny. Vieme si zvolit potrebne tempo, a upravit obsah vyucby felxibilne. Jednoducho mam dojem, ze jej kurzy su doslova site na mieru a naozaj citim, ze vysvetlenia pravidiel/lekcii daneho jazyka su podane od osoby, ktora ma za sebou naozaj dlhorocnu prax.

Michaela Ž.

Michaela Ž.

Neoverená referencia

S pani Oľgou mám nemčinu už pár mesiacov a som veľmi spokojná. Vie sa mi prispôsobiť ako časovo, tak aj témou, ktorú by som chcela prebrať. Veľmi zrozumiteľne vysvetlí nemeckú gramatiku a tiež z času na čas len jednoducho pokecáme :) Má vždy dobrú náladu, ktorá potom preskočí aj na mňa. Odporúčam a zároveň ďakujem za skvelé hodiny :)

Martina Z.

Martina Z.

Neoverená referencia

Oľga je vždy dobre naladená, ochotná pomôcť, povzbudiť a správne nasmerovať. Aj keď si myslíte, že ste najväčší antitalent na jazyky, tak vás hravo presvedčí o opaku. Či už gramatika, alebo konverzácie, vo všetkom je doma. A pre mňa je skvelá v tom, že napriek všetkým mojím unaveným náladám mi vždy nejakým spôsobom zlepší náladu a po hodine som nabitá energiou a samozrejme aj novými vedomosťami :) Nemá problém prispôsobiť sa tematike akú k práci potrebujem, ale zároveň vieme aj "poklábosiť" o živote. Čo vám poviem, za mňa TOP, kto nevyskúša, môže len banovať :)

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Oľga M.

Nemecká gramatika

Dobrý deň, obraciam sa vás s prosbou, či nemá niekto vo worde alebo v pdf nemeckú gramatiku, prehľady, cvičenia,... Ak by sa niekto našiel, bolo by to super 🙂. Ak sa nájde niekto, kto by bol ochotný zazdielať také dokumenty, prosím správa.

Oľga M.

Sloh preklad

Dobry vecer potreboval by som prelozit 150 slovny sloh zo slovenčiny do nemčiny do zajtra rana. Vopred ďakujem za odpoveď

Oľga M.

Nemčina úloha

Dobrý deň potrebovala by som pomôcť skontrolovať túto úlohu z nemčiny. Ďakujem