Silvia J.

Silvia J.

Odpovedá do 11 hodín, na 80% správ
80% 11 hod
Prijíma študentov

Silvia J.

Prijíma študentov

Parli italiano? Hablas español? Hovoriš slovensky?

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Ak sa chcete naučiť tieto krásne južanské jazyky zábavnou a interaktívnou formou, ste na správnom mieste :). Se vuoi imparare la lingua slovacca con un metodo divertente e interattivo, sei nel posto giusto :)
Som zanietenou lektorkou románskych jazykov už 15 rokov a pri výučbe používam vlastnú, rokmi overenú metódu. Veľa veľa konverzácie už od prvej hodiny, bohatá slovná zásoba a interaktívne hodiny pri ktorých ti nedám šancu sa nudiť a zívať nad knihou. Hodiny pripravujem vždy na mieru a podľa potrieb študenta.
Na Univerzite v Ríme som vyštudovala taliansky a španielsky jazyk so zameraním na literatúru a kultúru, preto nemám problém pomôcť aj študentom SŠ a VŠ so štúdiom románskej literatúry. Vo večnom meste som žila 15 rokov a okrem iného aj pôsobila ako SŠ učiteľ odborných predmetov a jazykov. Pri talianskych študentoch som si vybudovala jedinečnú trpezlivosť, ktorú často obdivujú aj samotní študenti :). Južanské jazyky a tiež južanská mentalita na mne zanechali pozitívne následky, ale to zistíte až "faccia a faccia" 😊. Robím to, čo ma baví a preto to robím s plným nasadením.

Ponúkam výučbu na všetkých jazykových úrovniach A1/2, B1/2, C1/2, konverzácie, príprava na maturitu a štátne skúšky. Venujem sa aj profesionálnym prekladom a tlmočeniu z talianskeho jazyka vo všetkých odborných odvetviach okrem mechaniky a strojárskeho priemyslu.

Vyučujem online aj osobne v Bratislave, Šamoríne a Senci. Poskytujem individuálne lekcie, skupinové kurzy aj firemné kurzy.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Timea I.

Timea I.

Neoverená referencia

Chcem sa touto cestou poďakovať Silvii za jej trpezlivosť, ochotu a snahu pomôct mi s prípravou na štátnu jazykovú skúšku z talianskeho jazyka. Bola som milo prekvapená jej zanietenosťou a prístupom a je vidieť, že jej skutočne záleží na tom, čo svojich žiakov naučí. Silvia je naozaj skvela učiteľka, veľmi obetavá a trpezlivá a robí všetko preto, aby svojich žiakov skutočne naučila jazyk, ale pritom jej spôsob výučby je naozaj veľmi príjemný a zábavný a na hodiny s ňou sa vždy teším, keďže je to pre mňa istá tiež forma "psychoterapie" a navyše mentálne prospešná vo všetkých smeroch. Silviu preto odporúčam každému, kto sa chce skutočne naučiť cudzí jazyk a zároveň je náročný na kvalitu a schopnosti učiteľa, kt. v jej prípade vysoko prevyšujú mnoho priemerných učiteľov jazyka.

Zora W.

Zora W.

Neoverená referencia

Oceňujem individuálny a priateľský prístup. Výučbu taliančiny nastavila presne na naše potreby a obohatila o cenné rady zo života v Ríme. Hodiny sú intenzívne a zábavné zároveň.

Lubos R.

Lubos R.

Neoverená referencia

Vrelo odporúčam. Je učiteľkou španielčiny celým svojím srdcom, flexibilná,, profesionálny , efektívny a priateľský prístup, Kedykoľvek sme potrebovali pomôcť, vždy bola k dispozícií, Je veľmi zodpovedná, profesionálna znalosť španielskej gramatiky, hodiny so Silviou mi pomáhali zlepšiť sa v gramatike , a v písomnom prejave . Ďakujem za všetko , Silvia. Silvia es una profesora excelente!!!

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (5)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Silvia J.

Pouzitie slovesa

Mozem pouzit vyraz VOGLIO aj v zmysle ŽELÁM? Dakujem