Marco V. Overená identita

Marco V.

Odpovedá do 23 hodín, na 100% správ
100% 23 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Marco V.

Prijíma študentov

Hodiny pre vašu HUDBU

Cena Od 30 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Dobrý deň, ahojte :-)

Rád by som vám priblížil pár slovami svoje pôsobenia, činnosti a...jednoducho povedané, kto som. Tak poďme na to :-)

Vyštudoval som magisterský stupeň v odbore dirigovanie a bakalársky stupeň v odbore skladba na Vysokej škole múzických umení v Bratislave, v rámci Erasmus+ tiež štúdium na Royal Conservatoire v Holandskom Haagu a Universität für Musik und darstellende Kunst vo Viedni. Absolvoval som Bratislavské Konzervatórium v oboch odboroch. Od detstva som sa venoval hre na klavíri, ktorá bola súčasťou môjho štúdia až do dnešných dní.

Čo sa mojich ocenení týka, získal som 1. cenu v medzinárodnej dirigentskej súťaži "Nino Rota" v Taliansku, cenu publika a cenu najmladšieho finalistu, 1. miesto v skladateľskej súťaži Konzervatórií a tiež viacero ocenení v hre na klavíri v celoslovenských súťažiach, no tie ešte počas detsva :-D. Rovnako som získal prestížne štipendium Spoločnosti Richarda Wagnera zúčastniť sa Bayreuther Festispieler v Nemecku.

V súčastnosti pôsobím ako pedagóg na Konzervatóriu v Bratislave, na ZUŠ sv. Cecílie v Bratislave a v neposlednom rade ako doktorand v odbore orchestrálneho dirigovania na VŠMU v Bratislava.

Pôsobil som ako dirigent orchestra Slovenskej filharmónie, orchestra Slovenského rozhlasu, ŠKO Žilina, Orchestra della Magna Grecia (IT), Symphony Orchestra Pazardzhik (BG) a mnohých iných. Tak isto ako asistent dirigenta Slovenského národného divadla, či Slovenského mládežníckeho orchestra, vďaka ktorému som spolupracoval s husľovou virtuózkou Midori. Ďalej na nahrávaní filmovej hudby (pre road movie „Tlmočník“) so Solamente Naturali (SK), taktiež v projekte Orlando Tango v Bambergu (DE). Rovnako tak aj ako dirigent a zbormajster Komornej opery Bratislava, či dirigent medzinárodného projektu VENI Academy, vďaka ktorému som sa zúčastnil na početných festivaloch ako Ars nova Košice, Hudba dneška v SNG, Radio_Head Awards Festival etc.

Vďaka mojim skúsenostiam by som vás rád pozval nahliadnuť do sveta hudby a oboznámiť vás s problematikou hry na klavír, hudobnej teórie, kompozície či dirigovania na rôznych úrovniach, a tak vám pripraviť hodiny rovnajúce sa dobre ušitému obleku - doslova NA MIERU. Nezabúdajme ani na prípravu na prijímačky na konzervatóriá či vysoké školy, alebo doučovanie na hodiny, na ktoré proste potrebujete helfnúť :-)

Ak by sa však našiel záujemca a nadšenec aj populárej hudby, som otvorený tak isto aj tomuto hudobnému priestoru, ktorý mi vôbec nie je cudzí. Či už skladanie piesní, úprava textov alebo ich aranžovanie a hranie mi bolo blízke už od útleho detstva a s veľkou radosťou sa podelím aj o tieto znalosti a skúsenosti ;-)

Čo dodať na záver...Snáď už len toľko, že sa na naše spoločné hodiny úprimne teším a verím, že si budeme rozumieť na hodinách, ktoré budú určené len vám a vašej hudbe! :-)

S pozdravom

Váš učiteľ Marco

Typy lekcií

Štandardná lekcia

30 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Lucia F.

Lucia F.

Neoverená referencia

Marco už viac rokov doučuje obe naše deti (klavír aj gitara) a robí to výborne. Vysoko profesionálny a ľudský prístup, vie zaujať deti rôzneho veku a poradí si aj s motiváciou teenagerov:-). Absolútna spoľahlivosť organizačná aj časová.

Filip K.

Filip K.

Neoverená referencia

marko je super ucitel. konecne som sa naucil hrat Forresta Gumpa let pierka :) konecne viem citat noty a moje ucenie rychlo napreduje ❤️️

Fotky a certifikáty