Stanislava H.

Mgr. Stanislava H.

Odpovedá do 29 hodín, na 90% správ
90% 29 hod
Prijíma študentov

Stanislava H.

Prijíma študentov

Doučovanie cudzieho jazyka hravou formou

Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Dobrý deň!
Som absolventkou Prešovskej univerzity v Prešove s aprobáciou ruský jazyk a literatúra a ukrajinský jazyk a literatúra. Jazyky vyučujem hravou formou v podobe rôznych cvičení a hier pre ľahšie zapamätanie si daného učiva.
Veľmi rada by som učila deti alebo dospelých, ktorí ešte len začínajú alebo ešte len začali študovať ruský jazyk a chceli by sa v ňom zlepšiť.
Vyučujem z domu, ale ak môj potencionálny študent/študentka budú bývať v mojom blízkom okolí môžem chodiť aj k Vám domov.
Verím, že sa nielen veľa naučíme, ale sa aj zabavíme. Teším sa na Vaše správy.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Róbert O.

Róbert O.

Neoverená referencia

Na doučovanie ruštiny k Stanke som chodil cca 1 rok. Po rusky som nevedel absolútne nič. Ale keďže som chcel absolvovať prvú cestu do Moskvy a Petrohradu, potreboval som ovládať základy jazyka. Doučovanie bolo zamerané hlavne na komunikáciu a rozprávanie, čo obohatilo moju slovnú zásobu, ale aj rôzne aktivity a cvičenia na precvičovanie rozprávania. Postupne som základné turistické frázy vedel automaticky ako svoj rodný jazyk. Rovnako aj bežnú komunikáciu s Rusmi. Vyučovanie prebiehalo veľmi priateľskou a hravou formou, vďaka čomu som si viac vecí zapamätal a pamätám si to doteraz. Doučovanie tejto učiteľky je efektívne. Vďaka jej originálnemu systému výučby sa toho naučíte veľa za krátky čas. Bol to obrovský rozdiel ako učenie sa cudzieho jazyka v škole. Počas mojej prvej cesty po Rusku som využil všetko čo má naučila a hlavne som sa všade dorozumel. Mám veľké šťastie, že som našiel doučovanie od Stanky. Pomohla mi splniť si veľký sen. Určite odporúčam!