Martina H.

Martina H.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod

Martina H.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

*Výučba prebieha cez SKYPE.* Prvá hodina Zdarma.*
Absolventka vysokej školy vo Francúzsku so zameraním na jazyky, hovorím plynulo francúzsky s francúzskym prízvukom (úroveň C1). Ponúkam doučovanie tohto jazyka na všetkých úrovniach (začiatočníci aj pokročilí). Rada sa prispôsobím vaším požiadavkám, či už pôjde o konverzácie alebo doučovanie gramatiky.
Ponúkam rovnako doučovanie nórskeho jazyka pre začiatočníkov (úroveň A0-A2/B1). Nórčinu som študovala 3 roky vo Francúzsku a tento rok som absolvovala intenzívny letný kurz v Bergene.
Pracujem s knihami Norština nejen pro samouky, Med tusen ord, Le norvegien en vingt lecons, plus vlastné materiály. Možnosť prispôsobiť sa vašej knihe.

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Eva K.

Eva K.

Neoverená referencia

Martinka je skvelá učiteľka. Môjho syna naučila z nuly na požadovanú úroveň v rekordnom čase. Vrátane krásneho prirodzeného akcentu. Je dôsledná v príprave, naprosto spoľahlivá , výborne komunikuje a veľmi citlivo a presne reagovala na to, aká bola práve objednávka. Prebudila vo svojom žiakovi lásku k francúzštine a záujem. Je trpezlivá a má výrazný pedagogický talent.

Fotky a certifikáty