Ladislav B.

Ladislav B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 40% správ
40% 1 hod

Ladislav B.

Programovanie pre každého :-)

Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ponúkam intenzívne moderované online kurzy, ktoré vás pripravia na výkon konkrétnej pracovnej pozície.

Aktuálne je možné sa prihlásiť na:
- Java Akadémiu
- C# Akadémiu
- Python Akadémiu
- Testing Akadémiu
- C/C++ Akadémiu
- Frontend Akadémiu

Každý si môže splniť svoj sen. Ak IT práca je tvoj cieľ, tak my sme tá správna cesta.

Teším sa na našu spoluprácu :-)

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Adam B.

Adam B.

Neoverená referencia

Bol som prijatý na kurz ktorý Java Developer Academy cez Kompas+ ktorý sa mal začať 19.6. 2023. Tento kurz je poskytovaný firmou ktorej predsedom správnej rady je pán Ladislav. Zároveň aj tento kurz viedol. Na základe svojich skúseností tento kurz určite NEODPORÚČAM. Tento kurz mal trvať 8 týždňov kedy sa malo odučiť 96 hodín kde na stránke kurzu je uvedené že hodiny by mali byť 3x týždenne po 4 hodiny. Za prvé tri týždne sme mali dohromady 12 hodín namiesto pôvodných 36 hodín. Samotný lektor na to reagoval tak že: "...na papieri kurz skončí včas ale reálne sa výuka predĺži". Na túto vec som sa sťažoval keďže nie každý si môže dovoliť predlžovanie kurzu. Ďalej som sa vedúceho kurzu pýtal na to koľko a aké firmy uznávajú certifikát ktorý dostaneme a čo znamená 80% zamestnanosť a 25+ firiem. Dostal som odpoveď že to sa dozviem na konci kurzu. Po 4 týždňoch mi bolo oznámené že ma z kurzu vylúčili kvôli porušeniu etického kódexu. Tento etický kódex samozrejme nie je nikde uvedený a pri žiadosti o vysvetlenie som nedostal žiadnu odpoveď. Nikdy viac. Ak má niekto záujem o podobný prístup a správanie ako som opísal tak je to v poriadku. Ja osobne nemám záujem s firmou Smarty Academy spolupracovať ani keby mne za to mali platiť. Každému záujemcovi/účastníkovi odporúčam nech sa spýta na nasledovné: Koľko záväzne trvá kurz? Koľko a aké firmy venujúce sa programovaniu v Jave alebo testingu uznávajú certifikát z firmy Smarty Academy? Koľko absolventov si našlo prácu v IT po absolvovaní kurzu?

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Ladislav B.

Mohli by ste mi pomôcť s úlohou programovanie jazyk C ?

Napíšte program, ktorý číta čísla zo súboru cisla.txt do poľa celých čísel. Predpokladajte, že čísel nebude viac ako 100 (použite statické pole aj v prípade,že viete používať dynamické). Pomôcka pre čítanie –fscanf –nie že niekoho napadne čítať po znaku a nejak ztoho dekódovať čísla. Program…

Ladislav B.

Uloha z informatiky

Ahojte. Potrebovala by som vypracovat ulohu z informatiky. Je to v exceli a je tam 14 uloh.Ak by mi niekto bol ochotny vypracovat tuto ulohu,poslem zadanie na gmail. Dakujem!!!