Nicola G.

Nicola G.

Odpovedá v priemere do 6 hodín.
6 hod

Nicola G.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Mám dlhoročné skúsenosti s učením angličtiny. Viac ako 5 rokov žijem v anglicko-hovoriacich krajinách. Momentálne pracujem a študujem psychológiu v Londýne, predtým som žila v USA.

Ponúkam doučovanie z kvalitných materiálov, z ktorých je gramatika ľahko pochopiteľná takže učenie je efektívne. Mám množstvo konverzačných tém a materiály na slovnú zásobu. Na čo sa však na hodine budeme zameriavať si vyberiete Vy :).

Prvú hodinu ponúkam ZADARMO.

Teším sa na Vašu správu.

Nicola

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Alenka M.

Alenka M.

Neoverená referencia

Nicol ma doučuje už pol roka. Hodiny s ňou ma bavia nie len ako s doučovateľkou ale aj ako osobou vďaka jej priateľskej a veselej povahe. Prispôsobí sa Vašej úrovni, zameria sa na to, čo potrebujete Vy, či už po gramatickej alebo konverzačnej stránke jazyka. Vysvetľuje zrozumiteľne a prebraté učivo precvičí, aby si ho človek čo najlepšie osvojil. Nad doučovaním cez skype som uvažovala dlho, už len stačilo vybrať doučovateľa. Som rada že som na ňu natrafila,vybrala si práve ju lebo s jej hodinami som veľmi spokojná a môžem ju len odporúčiť ! :)

Jakub T.

Jakub T.

Neoverená referencia

Potreboval som si precvičiť komunikáciu v anglickom jazyku vzhľadom na pracovné stretnutia s anglickým klientom. Kedže som angličtinu nevyužíval dlhšiu dobu, veľa som pozabúdal. Dal som si na prípravu pól roka. So slečnou Nicol som si dohodol pravidelné online lekcie vždy podľa toho ako som mal čas popri práci ( doobeda, poobede alebo večer ). Každému možem odporučiť ! Profesionálny prístup, každú lekciu kvalitná príprava, tematicky materiál ku každej lekcii. Po pól roku prípravy som sa stretol s klientom a obchod dopadol úspešne. Minimálna jazyková bariéra. Slečnu Nicol možem odporučiť každému kto potrebuje pomôct. TOP !!!