Samuel H.

Samuel H.

Odpovedá do 11 hodín, na 90% správ
90% 11 hod
Prijíma študentov

Samuel H.

Prijíma študentov

Doučovanie nemeckého jazyka (online, osobne)

Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Nemecký jazyk sa učím takmer 17 rokov, navštevoval som jazykovú školu.
.
Rychlo sa prispôsobim tvojim potrebám.
.
Tak neváhaj, určite sa dohodneme.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Jozef M.

Jozef M.

Neoverená referencia

Samko, je top doučovateľ, ktorý má nemčinu v malíčku.Veľmi dobre vie prispôsobiť hodiny a lekcie, na vaše potreby.Buď na maturu alebo iné. Flexibilný a ústretový človek, ktorého plne doporučujem. Veľmi pekne dakujem za spoluprácu a pomoc.

Zlatica D.

Zlatica D.

Neoverená referencia

Samo doučuje syna už 2 mesiace nemecký jazyk. Som veľmi spokojná, lebo syn si zlepšil známky v škole. Časovo je flexibilný a vždy sa dokáže prispôsobiť. Hodina začína krátkou konverzáciou, zopakovaním učiva z predchádzajúcich hodín, vysvetlenie a precvičovanie učiva ktoré sa učil v škole, pomoc pri domácich úlohách a na záver zase krátka konverzácia a dohodnutie si termínu ďalšej hodiny. Samo, je veľmi trpezlivý, prispôsobivý, kamarátsky a hlavne výborný učiteľ. Syn sa na jeho hodiny teší. Učivo mu vysvetlí tak, aby ho pochopil a aj niekoľko krát za sebou. Lepšieho učiteľa pre syna, by som asi nikde nenašla. Odporúčam na 100%.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem pekne:)

Matej Z.

Matej Z.

Neoverená referencia

Samo ma doučuje už pár týždňov a som velice spokojný. Je časovo flexibilný a dokáže sa prispôsobiť. Vždy začneme malou konverzáciou, ktorá vás precvičí a pripraví na ďalšiu časť hodiny. Žiakovi sa prispôsobí jeho znalostiam a nemá problém ísť od úplných začiatkov. Plus poskytuje rady, ktoré v škole ťažko nájdete. Učivo vysvetlí aj niekoľkokrát za sebou aby ste si ho zapamätali. Za mňa super.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem pekne 🙂

Jana G.

Jana G.

Neoverená referencia

So Samuel mam doucovanie uz vyse mesiaca a som velmi spokojna! Je presny na cas, flexibilny a s vysvetlenim uciva som vemi spokojna. Urcite odporucam na 100%!

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem pekne :)

Petra J.

Petra J.

Neoverená referencia

Samuel je výborný učiteľ, hodiny s ním sú zábavné a pritom za pár mesiacov naučí naozaj veľa. Na hodinách so Samuelom sa mi páči jeho nadšenie a trpezlivosť, učivo vysvetlí aj niekoľkokrát a je vždy dobre pripravený na hodiny. Tiež je flexibilný a hodiny sú možné v akýkoľvek čas. Odporúčam všetkými desiatmi :)

Odpoveď doučovatela:

Dakujem Vážim si :)

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Samuel H.

Hospodárska politika - ekonómia

Vedel by mi nekton pomôcť s pár otázkami na premet ekonómia ohľadom hospodárskej politiky ?