Michal P.

Michal P.

Odpovedá do 48 hodín, na 60% správ
60% 48 hod+

Michal P.

Hra na gitare a klavíri

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
Cena Od 30 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

V prvom rade Vám ponúkam iný prístup ako je tomu u nás na rôznych ZUŠ (Základných umeleckých školách! a pod. Žiadne zbytočné poplatky, žiadne zaplatené a neodučené hodiny, žiadna nútená hudobná teória a iné povinnosti, ktoré zďaleka obchádzajú výučbu k potrebe ku hre na hudobný nástroj.

Rôzne hud. štýly, teória, technika a následne všetky naučené vedomosti prevedené v praxi - možnosť hrania v kapele podľa Vášho záujmu, možností a potreby..

Hodiny prebiehajú individuálnou formou. Trvanie jednej hodiny je klasických 60 min.. hodí sa mi 1x za týždeň no všetko záleží od Vašich možností a všetko je to o našej dohode a hlavne o ľudskom prístupe.

POZOR!! Nie je podmienkou mať a teda vlastniť vlastný nástroj alebo ovládať hru na iný hudobný nástroj taktiež ovládať akúkoľvek hudobnú teóriu, noty a hlavne nie je ani potrebná žiadna iná predchádzajúca skúsenosť s hud. nástrojom! Všetko potrebné ako materiál, samotné nástroje a celkové príslušenstvo sú u mňa samozrejmosťou a sú súčasťou výuky..

Na veku nezáleží! Na GITARU naučím každého bez vekového rozdielu! '' treba mat len energiu a hlavne chuť učiť sa nové veci..

Som vyštudovaným učiteľom konkrétne v odbore gitara, s niekoľko ročným pôsobením na viacerých ZUŠ. Pôsobil som vo viacerých projektoch/kapelách. Okrem hry na gitaru ovládam aj hru na iné hudobné nástroje ako je napr: basgitara , klavír a pod.

K samotnej výuke sa venujem už cez 9 rokov. Mojím mottom je učiť vo forme jednoduchosti a predovšetkým formou relaxu.

Chcete sa naučiť hrať na gitaru, basgitaru, klavír - byť flexibilný, synchronizovať telo s mysľou, naučiť sa základy, rôzne potrebné cvičenia vďaka ktorým neskôr vieme hru aplikovať v praxi, naučiť sa hrať s hudobným/melodickým doprovodom, jednoducho si splniť svoje sny? :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

30 € / 55 min

Referencie (26)

+ Pridať referenciu
Hana H.

Hana H.

1 odučená lekcia

Michal je skvelý učiteľ. Milý, ochotný a trpezlivý. Na hodiny sa teším a s jeho prístupom a učením hry na klavír som veľmi spokojná :)

Frederika N.

Frederika N.

Neoverená referencia

Výborný prístup a skvele vypracovaný systém. Jednoznačne odporúčam. 👆

Andrea K.

Andrea K.

Neoverená referencia

Absolútna spokojnosť s výučbou hrania na gitaru. Už po pár hodinách sú počuteľné výsledky. Pomaly začínam hrať, baví ma to. Veľmi sa mi páči priebeh hodiny v uvoľnenej a priateľskej atmosfére. Oceňujem Michala za trpezlivosť, prístup a časovú flexibilitu :). Vrelo odporúčam každému ! 💚

Viktoria L.

Viktoria L.

Neoverená referencia

Ďakujeme Michalovi za trpezlivosť, ochotu a milý prístup. Výsledky mojej dcéry sa už po prvých hodinách hry na gitaru viditeľne zlepšili. Na vyučovanie sa sa vždy teší. Určite ODPORÚČAME . Veľká vďaka Michal 🧡

Filip V.

Filip V.

Neoverená referencia

Dlhšie som hľadal učiteľa klavíra a potom som natrafil na Michala. Michala môžem odporučiť hlavne z dôvodu osobného prístupu ku žiakovi a jeho trpezlivosti. Taktiež jeho prístup k výučbe. Snaží zvoliť taký prístup, aby to daného žiaka aj bavilo, čo si myslím, že je jeho najväčšia prednosť a samozrejme jeho skúsenosti.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Michal P.

F dur

Prosím Vás ešte jednu otázku. Zápis stupnice F dur vyznačiť 1/2 tóny ,ďakujem pekne aj za odpoveď predošlej otázky.

Michal P.

Kvintakordy

Prosím Vás mohli by ste mi pomôcť ? Máme napísať tonický kvintakord a jeho obraty C dur