Miriam O.

Miriam O.

Odpovedá do 6 hodín, na 20% správ
20% 6 hod
Prijíma študentov

Miriam O.

Prijíma študentov

Doučovanie Mirior

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Vitajte na mojom profile!
Študujem tlmočníctvo rumunského jazyka a talianskeho jazyka na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave.
Aktívne ovládam 5 jazykov: slovenský - materinský jazyk , maďarský- materinský a rumunský - B1-B2, taliansky - B1, anglický - B1.
Doučovaniu sa venujem 5 rokov a mám bohaté skúsenosti so žiakmi rôznej vekovej kategórie. Rada Vás naučím po slovensky alebo po maďarsky. Slovenčinu doučujem najmä ako jazyk pre cudzincov.
Som trpezlivá, chápavá a snažím sa čo najviac pomôcť, ak dotyčný nemá žiadnu slovnú zásobu začíname od základov.
Pravidlá si určíme hneď na začiatku a od žiaka vyžadujem čestnú spoluprácu.
Venujem sa najmä dospelým a cieľavedomím žiakom, ktorí sa chcú učiť bez donútenia rodičov. Momentálne doučujem prostredníctvom Skype.
V prípade záujmu ma kontaktujte. Teším sa na našu spoluprácu. :)

Üdvözöllek a profilomon!
A Comenius Egyetem Bölcsészettudomány Karának másodéves hallgatója vagyok Pozsonyban, tolmács-fordítás szakon. (román-olasz nyelvek)
Öt nyelven beszélek aktívan : szlovák, magyar, román, olasz és angol. Már 5 éves tapasztalatom van külömböző korú diákok korrepetálásával. Nagyon szívesen tanítok szlovákul és magyarul beszélni. A szlovák nyelvet idegen nyelvként tanítom.
Türelmes vagyok , megértő és nagyon igyekszem segíteni a diákjaimnak. Ha a kezdőnek nincs semmi szó kincse , az alapoktól kezdünk.
A szabályokat előre leszögezzük és mindenképp együttműködést várok el a diáktól.
Főképpen felnőtekkel foglalkozom, esetleg céltudatos diákokkal, akik a szülők kényszerítése nélkül akarnak tanulni. Csak Skypon keresztül korrepetálok.
Ha érdekelnek a nyelvek és velem szeretnél tanulni , az esetben keress fel.
Szeretettel várom az együttműködésünket! :)



Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Kristian K.

Kristian K.

Neoverená referencia

Som Miriamin žiak od sebtembra roku 2018. Vybral som si štúdium maďarčiny, jazyka, ktorý ma už dlhšiu dobu zaujímal no po skúsenostiach s klasickou výučbou jazykov na školách som nedúfal, že sa naučím z jedného z najťažších jazykov na svete viac ako zopár fráz alebo poprípade si objednať jedlo v reštaurácií. Postupovali sme samozrejme od základov, ktoré boli síce náročnejšie, no moja slovná zásoba sa stále zväčovala a začal som aj tvoriť jednoduchšie vety. Po necelom roku sme sa už dokázali 2 hodiny rozprávať v maďarčine o našich zážitkoch, názoroch a o politike čo sú už celkom náročnejšie témy. Musím naozaj oceniť Miriamin trpezlivý a kamarátsky prístup, jej schopnosť vysvetliť učivo ( mimo hodín som sa učil v podstate iba slovnú zásobu ) veľmi často pripravý rôzne texty, ktoré potom prekladáme. Je to naozaj špičková a skúsená doučovateľka, ktorú odporúčam každému záujemcovi o štúdium maďarského jazyka.

Alžbeta B.

Alžbeta B.

Neoverená referencia

Najlepšia doučovateľka, ktorá sa mi po čase stala kamarátkou. Je veľmi šikovná, zábavná, sympatická a vždy pozitívne naladená. Učiť sa cudzí jazyk pre mňa nikdy nebolo ľahšie. Určite Vám ju odporúčam. :)

Pavol P.

Pavol P.

Neoverená referencia

Je veľmi šikovná doučovateľka. Na strednej škole som vždy dostal 3-4ky a odkedy sa sňou učím,moje výsledky sa výrazne zlepšili.Všimla si to aj učiteľka v škole. Vždy je pripravená na hodinu. Prístup: Je sympatická,usmiata, pozitívna mladá doučovateľka ktorú by som Vám rád odporučil.

Martina K.

Martina K.

Neoverená referencia

Blesková odpoveď, profesionálny prístup a okrem toho veľmi milá a ochotná vyhovieť požiadavkam.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (7)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Miriam O.

Ako sa správne hovorí žene s akademickým titulom Mgr.? Magistra alebo Magisterka?

pracovníčka v lekárni sa oslovuje magistra alebo magisterka? musí mať taktiež vyštudovanú vysokú školu, alebo iba strednú odború školu farmácie? magistra aj magisterka majú pred menom titul Mgr.?