Eva R.

Mgr. Eva R.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Eva R.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Nemecky z domu - Rozprávaj plynulo, sebaisto a bez chýb

  • 5/5 (hodnotilo 6 študentov)
  • 62 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Pred rezerváciou termínu mi, prosím, napíš správu (klikni na "Poslať správu"). Ponúkam vyučovanie nemeckého jazyka. Mám štátnu jazykovú skúšku. Pracovala som v zahraničnej firme, kde som denne komunikovala s nemecky hovoriacimi zákazníkmi. Absolvovala som pracovné pobyty v Nemecku a v Rakúsku. S vyučovaním nemčiny mám niekoľkoročné skúsenosti, pozri moje referencie. Tento profil je o mne, ale moje vyučovanie je o tebe a tom, čo potrebuješ. Učím nemecky, aby bolo dorozumenie sa v bežnom živote a v práci pre teba samozrejmosťou. Každý sa učí inak. Preto prispôsobujem svoje vyučovanie potrebám a tempu každého študenta. Tvoj pokrok je na prvom mieste.
Cena:
1 hodina (55 minút) v pracovné dni - 20 eur
1 hodina (55 minút) v sobotu - 25 eur



Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zadarmo / 20 min
Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (24)

+ Pridať referenciu
Martina D.

Martina D.

24 odučených lekcií

Evka je velmi dobra ucitelka. Velmi dobre sa mi s nou pracuje, robim pokroky a mam pocit,ze vdaka nej konecne zacinam nemcine rozumiet a zacinam ju mat aj rada :-) hodiny s nou su zabavne,vela sa naucim,aj sa zasmejeme. Evku urcite odporucam, pomoze mi,ked to potrebujem...je velmi flexibilna a to mi vyhovuje. Dufam,ze budeme spolupracovat este velmi dlho, kedze mojim dlhodobym cielom je uroven C2 :-)

Dominik B.

Dominik B.

17 odučených lekcií

Evka je typ doučovateľa, ktorý sa vie ihneď prispôsobiť požiadavkám žiaka. Je otvorená akejkoľvek téme a človek sa pri nej naozaj môže cítiť slobodný, bez zbytočných stresov. Osobne som s ňou veľmi spokojný a už teraz sa teším na ďalšiu hodinu 🙂 Vrelo odporúčam.

Viktor V.

Viktor V.

5 odučených lekcií

S Evkou sa mi spolupracuje veľmi dobre. Dynamické hodiny, zaujímavé materiály, rozvíjanie gramatiky a slovnej zásoby-toto všetko Vás čaká na hodinách s Evkou. Lektorka je veľmi priateľský a pozitívne naladený človek,je vidno,že svoju prácu má rada.Spĺňa všetko,čo by mal kvalitný učiteľ spĺňať.Teším sa na naše daľšie stretnutia. Jedno veľké Ďakujem za odvedenú prácu. Určite odporúčam :)

Barbora M.

Barbora M.

3 odučené lekcie

S Evou mám lekcie v skorých ranných hodinách, no aj napriek tomu sa na ne vždy teším. Je výborná učiteľka, hlavne neuveriteľne trpezlivá, vždy všetko podľa potreby vysvetlí, napíše ... Absolútna spokojnosť, odporúčam!:)

Nikol B.

Nikol B.

1 odučená lekcia

S Evou som mala stretnutia za účelom oprášenia mojej dávno zabudnutej nemčiny zo základnej školy, ktorú som ukončila 15 rokov dozadu. Musím povedať, že vďaka jej efektívne vybraným cvičeniam, ktoré presne sadli mojim potrebám sa mi začali moje dávno zabudnuté jazykové zručnosti a vedomosti veľmi úspešne objavovať. Hodiny boli veľmi zaujímavé, neboli monotónne a boli dokonca aj zamerané na detaily ako moja výslovnosť, ktorú by mnohí odignorovali, ale Eva mi ju vedela vždy vhodne opraviť a usmerniť. Ak si máte vybrať kvalitné a profesionálne vedené lekcie nemčiny na akejkoľvek úrovni, ste na správnej adrese :)

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Eva R.

Otázka pre všetkych učiteľov

Vážení kolegovia, Myslíte si že je od študenta OK ponúkať lektorovi za 60min doučovania 6eur?! Ja teda absolútne nie, chcem vám teda len povedať aby ste sa nenechali zdierať. ❤️💪