Matúš S.

Matúš S.

Odpovedá do 48 hodín, na 50% správ
50% 48 hod+
Popis Referencie

Popis

***MOMENTÁLNE DOUČUJEM ONLINE***
Dostalo vaše dieťa na doma úlohy z predmetov, ktoré neovládate a neviete si dať rady? Si študent ZŠ/SŠ a potrebuješ vysvetliť úlohy z angličtiny alebo iného predmetu? V takom prípade ma neváhajte kontaktovať a ja vám rád s problémom pomôžem. Doučovanie prebehne cez Skype, poprípade inú platformu, ktorá umožňuje face-to-face komunikáciu. Cena za 45 minútovú hodinu začína na 8€.
Ak by ste sa o mne chceli dozvedieť viac čítajte ďalej.

Ahojte! Volám sa Matúš a minulý rok som ukončil štúdium na Bilingválnom gymnáziu Milana Hodžu v Sučanoch. Momentálne študujem na University of Edinburgh v Škótsku, odbor Ekológia a environmentálne vedy.

Rád vás doučím anglický jazyk na úrovniach A1-C1 (od úplného začiatočníka až po pokročilú úroveň, poprípade konverzácie), matematiku, slovenský jazyk, biológiu, chémiu a pomôžem s prípravou na prijímacie skúšky na stredné školy a monitor.

Doučujem už tri roky a mám skúsenosti s doučovaním žiakov nižších aj vyšších ročníkov. Keďže momentálne študujem mimo Slovenska, jediná možná forma doučovania je cez Skype (poprípade Messenger alebo inú službu).

Na gymnáziu som maturoval na známku výborný z predmetov slovenský jazyk, anglický jazyk (úroveň C1, základná štátna jazyková skúška, odborná štátna jazyková skúška so zameraním na prírodovedné predmety), biológia, chémia a matematika. Taktiež som bol úspešným účastníkom celoštátnych kôl biologickej olympiády a SOČ a vlastním certifikát z anglického jazyka na úrovni C2 (CAE).

Pri doučovaní sa snažím klásť dôraz na pochopenie daného učiva a logických súvislostí. Pri výučbe anglického jazyka využívam rôzne učebnice a materiály, precvičujem praktické využívanie jazyka a schopnosť komunikovať.

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Elena M.

Elena M.

Neoverená referencia

Odkedy Matúš začal doučovať moju dcéru, stala sa z nej komunikatívnejšia, začala viac rozprávať v cudzom jazyku - angličtine aj na dovolenke. Skvelý prístup, pomohol jej aj s inými predmetmi, keď potrebovala, na hodiny chodil dôkladne pripravený a načas. Vyučovanie prebiehalo ako aj formou dialógu, tak aj rôznymi zaujímavými cvičeniami. Doporučujem :)

Alena K.

Alena K.

Neoverená referencia

Ako moj syn chodí na doucovanie k Matusovi nemám s ním absolutne ziadny problem .Všetko s ním precvičí čo potrebuje ho doučí, syn je s ním maximálne spokojný.Som rada ,že chodíme práve k nemu.Je to velmi šikovný mladý chlapec....Každému by som ho odporucila.