Alexandra Š.

Alexandra Š.

Odpovedá do 3 hodín, na 30% správ
30% 3 hod

Alexandra Š.

Doučovanie angličtiny cez Skype

Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Ahojte!
Volám sa Alexandra a som absolventkou Bilingválneho gymnázia Milana Hodžu v Sučanoch. Keďže som už od malička mala vzťah k cudzím jazykom, tak medzi moje maturitné predmety patrila nielen angličtina (C1), ale aj francúzsky jazyk (B2). Úspešne som si tiež dokončila štátnu jazykovú skúšku z anglického jazyka a certifikát CAE. Momentálne som ukončila tretí ročník štúdia ekonómie a business management-u v Škótsku na University of Glasgow, vďaka čomu sa angličtina stala mojim, takmer, materinským jazykom. Patrím tiež medzi top 5% z môjho ročníka a univerzitu reprezentujem na business case competitions po celom svete, vďaka čomu sa sama v jazyku neustále posúvam vpred.

Anglický jazyk doučujem už viac ako 5 rokov, mám skúsenosti so všetkými úrovňami od začiatočníkov až po pokročilých. Hodiny si pripravujem so zameraním na zlepšenie nielen gramatiky a slovnej zásoby, ale aj schopnosti písať, počúvať a najmä komunikovať. Materiály, vrátane vysvetlenia učiva, rôznych cvičení a slovnej zásoby z každej hodiny, posielam elektronicky.
Keďže som študentkou v zahraničí doučujem LEN cez Skype.

Budem rada, ak sa mi ozvete a čo-to sa spolu naučíme :)
e-mail: alexandra.spiriak (zavináč) gmail.com

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Mirka M.

Mirka M.

Neoverená referencia

So Saškou mávam hodiny už okolo roka a povedala by som, že som sa značne zlepšila. S ňou si môžem pokecať naozaj na každú tému v angličtine. Počas konverzácii sa mi rozšírila za ten čas slovná zásoba a pochopila som gramatiku bližšie. Je to naozaj šikovná učiteľka, dokáže učivo vysvetliť veľmi pochopiteľne.

Diana Č.

Diana Č.

Neoverená referencia

Saška ma doučuje už niekoľko mesiacov, je veľmi komunikatívna, priateľská a šikovná. Anglicky rozpráva plynule a ešte sa mi nestalo, že by nemala na nejakú otázku ohľadom jazyka odpoveď. Hodiny má rozvrhnuté, nemá problém prispôsobiť sa žiakovi. Dodáva mi sebaistotu hlavne pri rozprávaní, už po pár hodinách žiak pocíti výrazné pkroky.

Martin Š.

Martin Š.

Neoverená referencia

Saška je milé dievča čo ta naučí anglicky, vie sa prispôsobiť k tvojmu rozvrhu. Pomohla mi s hocijakým problémom v angličtine, získal som odvahu komunikovať samostatne a výrazne som si zlepšil známky v škole.