Mária H.

Mgr. Mária H.

Odpovedá v priemere do 15 hodín.
15 hod

Mária H.

Doučovanie pre deti aj dospelých :) hello 🇬🇧 hola 🇪🇸

Cena Od 14 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Dokončila som magisterský stupeň v odbore anglický jazyk v odbornej komunikácii a učiteľstvo anglického jazyka a literatúry a španielskeho jazyka a literatúry štátnou skúškou z obidvoch cudzích jazykov.
Mám skúsenosť s výčbou detí aj dospelých ako individuálne štúdium, ale aj skupinové firemné výučby. Doučujem všetky úrovne a mojím cieľom je pomôcť študentovi, aby sa počas učenia cítil čo najuvolnenejšie a bez stresu. Okrem jazyka a gramatiky, medzi moje záľuby patrí aj španielska literatúra a kultúra. Preto rada pomôžem každému, kto sa chce začať zdokonalovať v novom cudzom jazyku už od základov. Pracovala som vo viacerých jazykových školách, momentálne pracujem tiež v jazykovej škole ako lektorka ang. aj španielskeho jazyka. S veľkou radosťou by som pomohla aj so slovenským jazykom pre cudzincov, ktorý učím taktiež v jazykovej škole v Bratislave. Hodiny prebiehajú v Nových Zámkoch alebo online.
V prípade potreby viem pomôcť s maďarským jazykom pretože ho ovládam od detstva. Teším sa na Vás 🙂




Ponúkam aj preklad abstraktov či iných dokumentov v anglickom, španielskom či mad'arskom jazyku.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

14 € / 55 min

Referencie (12)

+ Pridať referenciu
Claudia R.

Claudia R.

Neoverená referencia

Maria has been an excellent tutor! What I appreciate the most is that when I started I already knew some Slovak and she was able to individualize a program of learning to meet my needs. She seamlessly teaches through a combination of conversational speech and some formal grammar instruction. She is personable, knowledgeable, and very encouraging. Thank you for a great experience in promoting my Slovak skills!

Odpoveď doučovatela:

Thank you Claudia :) I appreciate your kind words so much. Ďakujem pekne.

Lucinda M.

Lucinda M.

Neoverená referencia

Mária is one of the best Slovak teachers ever. She has fluency in several language, which also helps a lot. Moreover, she is extremely kind, patient, calm, precise and communicative. Hence, I really can upgrade my Slovak in a very relaxed atmosphere. Highly recommend Mária as a Slovak teacher :) Thank you so much for all your patience and dedication!

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem pekne Lucinda 😊 teším sa na ďaľšie hodiny!

Ancuta B.

Ancuta B.

Neoverená referencia

Maria`s way of teaching is great . She s taking the time to explain everything and make sure you get it right . She explains it logically so you don t have to just memorize words but to understand what you`re learning as well which I find really important . She `s really friendly which made the lessons very enjoyable. I would love to be able to continue my Slovak lessons with her.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem ti pekne Ancuta :) dúfam, že budeme pokračovať!

Nadia S.

Nadia S.

Neoverená referencia

Maria has been the most amazing, knowledgeable Slovak teacher. She really took the time to understand what we needed and always had time to explain or answer questions. Before I knew it, I was replying to questions asked in Slovak! Thanks for your friendliness and encouragement, Maria!

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem pekne Nadia, si veľmi šikovná študentka 😊

Monika N.

Monika N.

Neoverená referencia

Mia je super. Mavam s nou hodiny spanielciny a fakt mi dava zabrat:) v dobrom. Nuti ma rozpravat, pocuvat a mysliet v danom jazyku, ziaden nudny ucebnicovy pristup, s ktorym som sa v skole nikdy nic nenaucila. okrem toho je aj velmi mila, flexibilna, trpezliva a fakt pri nej nemam stres zo seba drilovat tie moje pokusy o spanielcinu. Urcite odporucam!

Odpoveď doučovatela:

Muchísimas gracias, espero que vamos a seguir adelante juntas☺️

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky