Tatiana V.

Tatiana V.

Odpovedá do 21 hodín, na 90% správ
90% 21 hod
Prijíma študentov

Tatiana V.

Prijíma študentov

Kvalitné lekcie taliančiny so skúsenou lektorkou

  • Doučuje aj online
  • Od  25 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Naučte sa kvalitne taliansky, formou, ktorá Vám najviac vyhovuje - konverzáciami, zábavne, či prebraním gramatiky od základov. Zaujímavými a rozmanitými hodinami sa zdokonalíte prostredníctvom lekcií ušitých Vám na mieru! Skúsenosti s taliančinou som získala trojročným štúdiom magisterského programu v Miláne, študijnými i pracovnými pobytmi a počas štúdia na talianskom bilingválnom gymnáziu, na ktorom som získala štátnu jazykovú skúšku.

Doučujem aj SKUPINY.

Máte menej času, ale chcete hovoriť po taliansky,ako pravý Talian/ka? Môžete sa učiť sám/a a zároveň pod dohľadom skúsenej lektorky bez starostí o materiály, s opravenými úlohami a výslovnosťou. Využite službu JAZYKOVÉHO MENTORINGU (pre viac informácií mi prosím napíšte).

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 60 min

Referencie (26)

+ Pridať referenciu
Lucia L.

Lucia L.

Neoverená referencia

Tana je velmi mila ucitelka. Hodiny talianciny s Tanou su prakticke a vhodne do bezneho zivota v taliansku a aj na cestovanie. Paci sa mi ze dava doraz na spravnu vyslovnost. Gramatika je vysvetlena hravou formou. Takisto sa mi paci ze slovicka/vety v domacich ulohach sa casto opakuju a cloveku sa to tak prirodzene vryje do pamati bez toho aby sa to musel biflit. Hodiny s Tanou vrelo odporucam.

Slávka G.

Slávka G.

Neoverená referencia

Táňa je výborná učiteľka, lektorka. Hodiny sú veľmi zaujímavé. Dbá na výslovnosť, čo ma veľmi teší, lebo vidím svoje napredovanie. Je vždy pripravená na každú lekciu. Ak ma zaujíma nejaká téma vždy mi k nej pripraví podklady. Je flexibilná, priateľská a dôsledná. Určite ju odporúčam.

Nikoleta B.

Nikoleta B.

Neoverená referencia

Tatiana je skvela ucitelka,na hodiny sa vzdy tesim.Doucuje ma uz skoro rok.Mila,priatelska,chapava ale hlavne trpezliva,vysvetli aj sto krat ak treba 🙂Casovo sa vie prisposobit,je zodpovedna a fakt tu taliancinu vie naucit 🙂 Hodiny su velmi zabavne a je vzdy pripravena.Vzdy najde nejaku zaujimavu temu.Takze odporucam 100% a uz sa tesim na dalsiu hodinu 🙂👍

Jana L.

Jana L.

Neoverená referencia

Táňa je velmi dobrá lektorka. Dlouho jsem hledala lektora, který by mi učesal moji italštinu a doučil mě gramatiku. Jelikož Táňa dělá lekce i on-line a je flexibilní časově, ač žiju v Praze, sáhla jsem po ní. Vždy je velmi dobře připravená, umí věci skvěle vysvětlit a nepoužívá jenom učebnici, ale i videa, krátké články a veškeré moderní kanály, což mi velmi vyhovuje. Poměr cena - výkon je v tomto případě dokonalý. Táničku vřele doporučuji!

Andrej F.

Andrej F.

Neoverená referencia

Po takmer pol roku absolvovaných hodín, môžem napísať iba pozitívne slová. :) Výborný prístup k hodinám - nastavené podľa študenta, tak aby mu vyhovovali podľa potreby a chuti. Obmieňanie typu hodín: gramatika, konverzácie, čítanie, atd. Časová flexibilita a a veľmi sympatický, príjemný prístup. Určite odporúčam. :)

Fotky a certifikáty