Tímea K.

Tímea K.

Odpovedá do 6 hodín, na 100% správ
100% 6 hod

Tímea K.

peira.english - konverzačné hodiny so spoľahlivou a usmievavou lektorkou!

  • 5/5 (hodnotili 2 študenti)
  • 61 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  9 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 9 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Chcete na sebe pracovať a rozvíjať sa?
Chceš zvládnuť maturitu bez stresu a na jednotku?
Chcete mať lepšiu prácu a zapôsobiť na pracovnom pohovore?
Čaká vás štátnica a chcete mať istotu, že ju zvládnete?
Spoločne to zvládneme! :)
.
.
.
Ponúkam:
KONVERZAČNÁ HODINA ANGLIČTINY
Chcete na sebe pracovať a rozvíjať sa? Ponúkam konverzačné hodiny angličtiny pre všetky úrovne (aj od úplných začiatočníkov). Výučba prebieha buď osobne (v Košiciach, na sídlisku Nad Jazerom) alebo cez Skype. Prvú (ukážkovú) hodinu uhradíte, iba ak sa so mnou rozhodnete pokračovať v štúdiu. :) Hodina angličtiny vyzerá tak, že sa rozprávame o rôznych otázkach - podľa vašich záujmov a potrieb. Zakaždým ponúknem novú slovnú zásobu a keď spoločne zistíme, že potrebujete si zopakovať nejaký gramatický jav, tak samozrejme vám to vysvetlím. Začiatočníci preberajú viac gramatiky, ale hodiny sú navrhnuté tak, aby mohli rozprávať od prvej hodiny. :)

PRÍPRAVA NA MATURITU (B1, B2, C1)
Chceš zvládnuť maturitu bez stresu a na jednotku? Ponúkam prípravu na maturitu z angličtiny (úrovne B1, B2 a C1) buď osobne v Košiciach (na sídlisku Nad Jazerom) alebo cez Skype. Prvú (ukážkovú) hodinu uhradíš, iba ak sa so mnou rozhodneš pokračovať v štúdiu. :) Najprv sa pripravujeme na písomnú časť: vypĺňame maturitné testy (cvičíme listening, reading, opakujeme si gramatiku a rozširujeme slovnú zásobu). Naučím vás písať eseje :) Potom príde ústna časť: cvičíme picture description a spoločne prejdeme všetky maturitné témy. Hodiny prebiehajú v uvoľnenej atmosfére, bez stresu ale profesionálne. Som trpezlivá a rada sa zasmejem (aj na sebe). :)

PRÍPRAVA NA PRACOVNÝ POHOVOR
Chcete mať lepšiu prácu a zapôsobiť na pracovnom pohovore? Ponúkam prípravu na pracovný pohovor v angličtine buď osobne v Košiciach (na sídlisku Nad Jazerom) alebo cez Skype. Spoločne prejdeme najčastejšie otázky - od tých najjednoduchších aj po tie najzložitejšie. Precvičíme si výslovnosť, podľa potreby si zopakujeme niektoré gramatické javy, aby ste na pohovore mohli rozprávať plynule a bez obáv. Slovnú zásobu budete môcť využívať aj po prijatí do zamestnania, lebo ide o základy business angličtiny. Súčasťou tohto kurzu je aj písanie životopisu alebo motivačného listu. Spolu to zvládneme! :)

PRÍPRAVA NA ŠTÁTNICU (B2, C1)
Čaká vás štátnica a chcete mať istotu, že ju zvládnete? Ponúkam prípravu na štátnicu z anglického jazyka (na úrovni B2 a C1) osobne v Košiciach (na sídlisku Nad Jazerom) alebo cez Skype. Prvú (ukážkovú) hodinu uhradíte, iba ak sa so mnou rozhodnete pokračovať v štúdiu. :) Poskytnem vám knihy na prípravu a spoločne sa pripravíme najprv na písomnú časť (diktát, listening, reading comprehension), naučím vás ako písať eseje, ktoré zapôsobia a pomôžem vám zopakovať si gramatiku. Potom sa pripravíme na ústnu časť, postupne prejdeme jednotlivé konverzačné témy. Sama som absolvovala všeobecnú štátnicu na úrovni C1 a prospela som s vyznamenaním. :)

MAĎARSKÝ JAZYK
Maďarčinu vyučujem z učebníc Maďarčina pre samoukov a Halló itt Magyarország I-II., pričom využívam aj materiály z internetu a interaktívne hry.
FB skupina: Magyartanulás könnyen és hatékonyan - csatlakozz hozzánk :)
.
.
.
FB: Mgr. Tímea Kolberová, PhD.
FB skupina: Easy and Efficient English Learning - join us :)


Typy lekcií

Štandardná lekcia

9 € / 50 min

Referencie (11)

+ Pridať referenciu
Lenka L.

Lenka L.

Neoverená referencia

Skvele sa mi s pani Timeou spolupracuje, jej hodiny sú zábavnou formou a stále sa na ne teším.

Dagmar K.

Dagmar K.

Neoverená referencia

Kvalifikovaná, výborná učiteľka, plná energie a empatieO:) Na hodiny pripravená, maximálna ochota pomôct, profesionálny prístup. Vrele odporúčam:O)

Simona S.

Simona S.

Neoverená referencia

S pomocou p. Kolberovej sa mi podarilo úspešne zvládnuť maturitnú skúšku . Jej milý a profesionálny prístup mi pomohol prekonať strach z konverzácie v angličtine a nadobudnúť užitočnú slovnú zásobu.

Ivan T.

Ivan T.

Neoverená referencia

S pani Tímeou má hodiny angličtiny moja dcéra, Z hodín je nadšená, pani lektorka má skvelý prístup, je presná, vždy priípravená, dcéra sa na hodiny teší, poctivo sa pripravuje, hodiny sú zábavné, veľa sa nasmejú, ale vidím, že dcéra výrazne napreduje. Hodiny s pani Tímeou sú super. Určite odporúčam. Ivan 03.04.2019

Ivona J.

Ivona J.

Neoverená referencia

Moja prvá doučovacia skúsenosť a rovno perfektná ! :) Tímeu som kontaktovala na základe odporúčania môjho známeho. Potrebovala som sa pripraviť na pracovný pohovor. A hneď na prvý pokus ma prijali do nového zamestnania ! :) Tímea ma výborne pripravila a preto ma ani jedna otázka na pracovnom pohovore neprekvapila. A myslím že pokiaľ ide o učiteľa tak je veľmi dôležitá aj dôvera a Tímea keďže je veľmi ľudská a milá tak tá dôvera tam bola automaticky :) Veľmi dobrá skúsenosť, aj moja mladšia sestra si pochvaľuje (je maturantka). V budúcnosti Tímeu ešte určite vyhľadám :)

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Tímea K.

Anglický jazyk vety

Dobrý deň, preložil by mi prosím vás niekto tieto vety?

Tímea K.

Anglický jazyk vety

Dobrý deň, vedel by niekto preložiť tieto vety?