Erika S.

Erika S.

Odpovedá do 17 hodín, na 90% správ
90% 17 hod
Prijíma študentov

Erika S.

Prijíma študentov

Naučím tak, že tomu budete rozumieť, aj študentov z bilingválnych škôl

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Učím s chuťou už 25 rokov, prevažne na gymnáziu, mojou srdcovou záležitosťou je biológia, dokážem výborne ("po lopate") vysvetliť aj chémiu. Roky pripravujem študentov na maturitu z biológie a chémie, aj na prijímacie pohovory na VŠ (medicínu - len biológiu).
Ochotne a trpezlivo doučím nedostatky v učive.
Pomôžem aj študentom na bilingválnych gymnáziách študujúcich v nemeckom, anglickom, ruskom jazyku.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (12)

+ Pridať referenciu
Fedor Š.

Fedor Š.

Neoverená referencia

Môj syn chodil na gymnázium v zahraničí, kde výučba chémie má podstatne iné zameranie ako v našich podmienkach a nekorešponduje s požiadavkami na vedomosti z chémie kladenými pri prijímacích skúškach na vysoké školy na Slovensku. Pretože syn chcel pokračovať v štúdiách na vysokej škole u nás, považovali sme za nevyhnutné doučovanie stredoškolskej chémie. Sám som vyše 30 rokov vysokoškolský pedagóg a moje nároky sú vysoké. Pani doktorka Sýkorová prekročila moje očakávania vo všetkých smeroch. Jej odborná erudícia je nesporná a robí z nej renomovaného odborníka v chémii. Ale z pedagogického hľadiska ponúka pani profesorka oveľa viac: neuveriteľnú cieľavedomosť a zanietenosť naučiť, osobnú zaangažovanosť na študentových cieľoch a výsledkoch a nevyhnutný individuálny prístup. Len máloktorý pedagóg vie spojiť nekompromisnosť v požiadavkách s ústretovým a láskavým prístupom, ktoré podľa momentálneho rozpoloženia študenta vie alternatívne aplikovať. Vďaka pani profesorke Sýkorovej syn výborne zmaturoval a získal vedomosti k prijímačkám a navyše rešpekt a myslím, že aj lásku k chémii. Pani profesorka Sýkorová patrí v mojich očiach určite k najlepším pedagógom, ktorých poznám!

Klaudia P.

Klaudia P.

Neoverená referencia

Výborné doučovanie chémie a biológie! Pani Erika všetko s radosťou a veľkou trpezlivosťou vysvetlí veľmi jednoducho, všetko človek hneď pochopí. Výborne pripraví na prijímacie skúšky. Som rada, že som ohľadom doučovania kontaktovala práve ju :)

Katarína B.

Katarína B.

Neoverená referencia

O biológiu a chémiu som prejavila záujem až niekoľko rokov po gymnáziu. Nemala som takmer žiadne základy, no chcela som sa dostať na vysokú a študovať prírodné vedy, tak som hľadala, hľadala, až som našla Eriku :) S trpezlivosťou a vynikajúcim prístupom (je skvelá pedagogička!) ma previedla celou stredoškolskou biológiou a chémiou v pomerne krátkom čase. Veľakrát sme si premietali teóriu do praxe a keď mi niečo nešlo do hlavy, tak zobrala rôzne predmety a urobila mi akýsi model toho, čomu som nerozumela, až som to napokon pochopila. Vždy som odchádzala s dobrým pocitom a väčšou chuťou do učenia. Je vážne úžasný človek, odporúčam všetkými desiatimi!!

Zuzana B.

Zuzana B.

Neoverená referencia

Pre syna som hladala doucovanie chemie vyslovene na poslednu chvilu. Pani Erika bola ochotna, flexibilna a ocenujeme jej vysoke odborne kvality a ludsky pristup. Jednym slovom profesionalka v tom co ponuka a co robi, presne to aj dostanete. U nas jednoznacne naj doucovanie s tym, ze syn dosiahol aj super vysledok z chemie. Dakujeme a urcite odporucame aj osobne. S uctou Birocakovci

Patrícia S.

Patrícia S.

Neoverená referencia

Pani Eriku som oslovila kvôli doučovaniu z chémie, ktorú som si vybrala ako maturitný predmet, avšak bola pre mňa náročná. V škole sme mali rýchle tempo a chýbali mi aj nejaké základy, čo sa prejavilo na tom, že som mnohým veciam nechápala. Pani Erika je skvelá pani učiteľka, ktorá dokáže zložitejšie veci vysvetliť naozaj "po lopate", prepojiť učivo s bežným životom, čo niekedy v škole chýba a pridať množstvo zaujímavých informácií navyše. Keď som potrebovala, prebrali sme aj biológiu. Vždy sa dalo dohodnúť čo sa času týka, vždy sa zaujímala o moje výsledky a dala mi dobré rady aj do budúcna. A maturitu som nakoniec zvládla bravúrne, aj vďaka pani Erike! Jednoznačne odporúčam, aj z biológie, aj z chémie.

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Erika S.

Biológia

Dobrý deň, vedel by to niekto?