Nikola B.

Nikola B.

Odpovedá do 14 hodín, na 60% správ
60% 14 hod
Prijíma študentov

Nikola B.

Prijíma študentov

Dlhoročné úspešné doučovanie na medicínu, farmáciu a iné - individuálne a skupinové.

Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Dobrý deň. Som absolventkou medicíny na LF v Olomouci a momentálne pôsobím ako lekárka v Žiline. Doučujem študentov na medicínske skúšky,farmáciu, fyzioterapiu a iné, na školy v Čechách aj na Slovensku. Mám spracované témy na LF MT, Olomouc, BA, Praha, Brno....Príprava na skúšky na medicínu je dôležitá a poskytujem Vám informacie, ktoré nikde inde nezískate.Mám dlhoročné skúsenosti individuálnych či skupinových doučovaní.Učím v prípravných kurzoch pre vysoké školy v Čechách i na Slovensku. Samozrejme, doučujem aj chémiu a biológiu pre základné či stredné školy..:)
Pre viac info ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať, miesta sú obmedzené :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Nikola Š.

Nikola Š.

Neoverená referencia

Nike vďačím za to, že som na medicíne. Doučovala nás v dvojici síce už pred pár rokmi ale ešte teraz si spomeniem aké boli hodiny s ňou skvelé a aký mala naozaj úprimný záujem o to, aby pomohla a niečo nám to dalo. Ak sa pripravujete na medicínu do Olomouca, nikto Vám nepomôže viac, než Nika. Nielen, že naozaj skvelo všetko učivo vysvetlí ale má tiež prehľad o tom, čo konkretne sa vyskytuje v prijímačkovom teste a na to sa budete sústreďovať. A taktiež vie, čo je skôr zbytočné a môžete to preskočiť a ušetriť si drahý čas v príprave. Je neskutočne ústretová a aj keď sa budete na jej hodinách učiť, bude Vás to baviť a budete sa na tie hodiny tešiť. (Aj vďaka jazvečíkovi Daisy) Navyše nám sadla aj ako človek a cítili sme sa ako na doučovaní u kamarátky. Ďakujeme 💗

Michaela D.

Michaela D.

Neoverená referencia

Najlepšia doučovateľka. Vždy pripravená, výborne vysvetľuje a perfektne ma pripravila na SCIO testy môžem len odporučiť.

Natália T.

Natália T.

Neoverená referencia

Môžem len odporúčať. Nika je veľmi milá a zlatá osôbka a hlavne vynikajúca doučovateľka. Zrozumiteľne vie vysvetliť učivo, vždy ochotná poradiť, pomôcť a časovo sa prispôsobiť. Z mojej strany veľmi veľká spokojnosť.

Adriana J.

Adriana J.

Neoverená referencia

Najlepšia doučovateľka akú som si mohla priať :) Za pol roka ma naučila celú chémiu, učivo mi vysvetlila výborne, ak som mala problém, vrátili sme sa a ochotne mi to vysvetlila znovu. Na hodinu bola vždy pripravená, vysvetľuje výborne. Ak sme preberali ťažšie veci na medicínu, vždy vedela správnu odpoveď a zdôvodniť mi ju. Určite odporúčam, Nika je veľmi zlatá osôbka ;)

Alžbeta P.

Alžbeta P.

Neoverená referencia

Môžem len odporúčať, doporučila som ju 4 spolužiakom, ktorí sú s ňou tiež viac než len spokojní. Vždy pripravená, ochotná sa aj viackrát vrátiť k učivu a trpezlivo vysvetliť, má pripravené rôzne pomôcky na uľahčenie pamätania si. Prišla som s tým, že som nevedela vôbec nič a k chémii som nemala nechuť, vďaka nej ma baví viac ako biológia. Myslím, že lepšieho doučovateľa som ani zohnať nemohla. :)