Stefan M. Overená identita

Stefan M.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Stefan M.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Rodený Nemec s dlhoročnými skúsenosťami ponúka vyučovanie nemčiny

  • 5/5 (hodnotilo 25 študentov)
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Pred rezerváciou termínu mi, prosím, napíšte správu (kliknite na "Poslať správu"). Upozorňujem, že pre študentov žijúcich a pracujúcich v zahraničí platia iné ceny. Viac informácií nájdete v texte profilu nižšie.

Som rodený Nemec žijúci na Slovensku, s niekoľkoročnou praxou v oblasti doučovania nemeckého jazyka. Ponúkam individuálne doučovanie, resp. vyučovanie nemeckého jazyka pre stredne pokročilých až pokročilých. Individuálne lekcie komunikácie alebo gramatiky. Podľa želania max. 2 žiaci na vyučovacej hodine.

Príprava na maturitu, skúšku z nemeckého jazyka. Doučovanie študentov stredných/vysokých škôl. Príprava na pracovné pohovory v Nemecku, Rakúsku alebo vo Švajčiarsku.

Vyučovanie je možné buď osobne v Piešťanoch, alebo cez Skype, Zoom alebo WhatsApp (pre vaše pohodlie a súkromie bez kamery). Termíny je možné dohodnúť po celý deň, aj cez víkendy.

*** Komunikácia a výučba prebieha len v nemeckom jazyku! ***

Štandardná cena pre študentov, ktorí žijú alebo pracujú v zahraničí: 27 €/60 min.
Zľavnená cena pre študentov, ktorí žijú a pracujú na Slovensku: 22 €/60 min.
Skrátená hodina pre študentov, ktorí žijú a pracujú na Slovensku: 20 €/45 min.

Platenie: prvú lekciu ("skúšobnú lekciu") je možné zaplatiť samostatne (zadarmo/20 min). Následne sa vždy platí za 5 vyučovacích hodín vopred.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Dohodnite si prosím individuálne stretnutie, nie z kalendára. Ďakujeme!

Zadarmo / 20 min
Štandardná lekcia

Lekcia pre študentov, ktorí žijú alebo pracujú v zahraničí

27 € / 60 min
Zľavnená lekcia

Lekcia pre študentov, ktorí žijú a pracujú na Slovensku

22 € / 60 min
Skrátená hodina

Lekcia pre študentov, ktorí žijú a pracujú na Slovensku

20 € / 45 min

Referencie (57)

+ Pridať referenciu
Peťo A.

Peťo A.

20 odučených lekcií

Dovolím si povedať, že lepšieho doučovateľa ako je Štefan, človek len ťažko nájde. Vystriedal som veĺa rôznych nemeckých kurzov no stále mi tam niečo chýbalo a to niečo som našiel práve na hodinách s týmto neuveriteľne skúseným a erudovaným lektorom. Jeho hodiny sú nesmierne interaktívne a zábavné. Štefan ma tonu materiálov a vždy je pripravený zodpovedať na všetky moje otázky ohľadom jazyka ale aj iného. Veĺká výhoda je aj to, že pochádza priamo z nemecka a hodiny sú vedené čisto v nemeckom jazyku. Po pár mesiacoch som si všimol enormné zlepšenie v komunikácii ale vlastne asi v každej oblasti čo sa týka nemčiny. Hodiny so Štefanom mám už niečo cez pól roka a môžem s čistým svedomím povedať, že je to naozaj výborna investícia do mojho rozvoja v nemeckom jazyku.

Lucia T.

Lucia T.

20 odučených lekcií

Stefan je výnimočný učiteľ. Ponúka profesionálne vyučovanie a individuálny prístup. Hodiny s nim sú vždy interaktívne, rôznorodé a zábavné. Človek sa veľmi rýchlo posúva dopredu. Za tri mesiace som si zlepšila nemčinu z úrovne B1 na C1. Stefan mi pomohol s prípravou na ÖSD B2 Certifikát ('sehr gut bestanden' :) a na pracovné pohovory v nemčine. Vďaka Stefanovi sa môžem pochváliť perfektne vypracovaným životopisom a sebavedomím vystupovaním v nemčine. Vyučovanie cez Skype je absolútne komfortné. Mám odskúšaných niekoľko učiteľov, ale len Stefan mi sadol po všetkých stránkach. Vrelo ho môžem komukoľvek odporučiť.

Michal S.

Michal S.

15 odučených lekcií

So Stefanom, mojim lektorom nemčiny, som veľmi spokojný. Naše hodiny sú vždy tématické, zaujímavé, vtipné a prínosné. Stefan je pedantný a odborný učiteľ, vždy pripravený na každú hodinu. Pod jeho vedením moja Nemčina pokročila na vyššiu úroveň aj tým, že máme veľa konverzácií. Stefana by som určite odporúčal.

Martin K.

Martin K.

10 odučených lekcií

Nemčina so Stefanom je pre mňa tá najlepšia forma zdokonaľovania jazyka, akú som mohol na internete nájsť. Nielen, že Stefan je rodený Nemec, ale podstatou je, že sa vyzná do jednotlivých oblastí v gramatike a preberané učivo vie bezproblémovo a hravou formou vysvetliť. Veľmi si cením, že s ním môžem rozvíjať svoje jazykové schopnosti podľa vlastnej potreby a zároveň diskutovať aj rôzne iné témy. Stefan má veľa odborných skúseností, je inteligentný a spoľahlivý. Veľmi sa mi páči, že sa ho môžem čokoľvek opýtať a vypočuť si jeho názor. Keď má niekto vytýčený cieľ, ktorý chce v nemčine dosiahnuť, tak by sa naňho mal určite obrátiť. Vyučovanie úprimne hodnotím 10/10 a teším sa na ďalšie hodiny!

Ruzena H.

Ruzena H.

10 odučených lekcií

Štefana mám velmi ráda. Umí najít způsob výuky ideální právě pro konkrétního studenta. Nepoužívá univerzální učebnici a jednu cestu, ale přizpůsobí se tomu, co člověk potřebuje. Je velmi přátelský, už po první lekci jsem měla pocit, jako bychom se dlouho znali. Vždy jsme měli dost témat k povídání a výuka měla příjemnou atmosféru. Často jsme se soustředili na korekturu textů, při které byl Štefan nesmírně trpělivý a dokázal mě naučit všímat si svých chyb, snadno je najít a umět je opravit. Momentálně mám pauzu kvůli mateřské, ale pravidelně na Štefanovy lekce vzpomínám a těším se, až budu u něj moct s němčinou pokračovat.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (4)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Stefan M.

Prosim pomoc s domacou ulohou.

Prosim vedel by niekto pomoct s tymto? Som v tom stratena🥴.

Stefan M.

Pomoc s domacou ulohou

Prosim vedel by niekto pomoct s tymto? Som v tom stratena🥴.

Stefan M.

Opravili by ste mi prosím text?

Zadanie znelo: Napíšte o vašej dovolenke a čo nesmiete zabudnúť zobrať na dovolenku. Za opravenie ďakujem :) Ich bin ein aktiver Urlaubertyp, weil ich unternehmungslustig, neugierig und für neue Erfahrungen offen. Am liebsten verbringe ich meinen Urlaub am Meer, weil ich gerne schwimme, tauche, in…

Stefan M.

Prosim poraďte mi

Pracujem v Rakúsku a vždy pri odchode som sa stretla s pozdravmi ako Tschüs, Auf Wiedersehen… a takéto . Ale , prvý krát som sa stretla s pozdravom (neviem ako sa to píše správne ,,pfiti,, sa to vyslovuje . Vie mi niekto vysvetlit čo to znamená v preklade, pri kom to môžem povedať a hlavne ako to…