Svetlana F.

Svetlana F.

Odpovedá v priemere do 30 hodín.
30 hod

Svetlana F.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Ahojte,

Mam dlhoročnú štúdijnú aj profesionálnu skúsenosť so štatistikou a vedeckými metódami. Viem pomôcť so štatistickými analýzam, prípravou dát a interpretovaním výsledkov pri rôznych vedeckých prácach, napr. bakalárskych či magisterských prácach. Orientujem sa predovšetkým v programoch SPSS a R.

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Lucia S.

Lucia S.

Neoverená referencia

Svetlana je veľmi časovo flexibilná, je ochotná naučiť a vysvetliť učivo aj viackrát, kým nedôjde k úplnému pochopeniu. Perfektne dokáže pripraviť na TSP a OSP, hlavne na analytickú časť. Určite ju odporúčam!

Dominik B.

Dominik B.

Neoverená referencia

Svetlá je úžasná,flexibilna a výborná doucovatelka perfektne vie vysvetliť učivo . Vie vždy pomôcť keď to potrebuješ a vždy si nájde na teba čas . Korelacia a regresna analyza za 1 hodku som pochopil to čo učiteľ mi vysvetľoval mesiace . Takže len odporúčam.

Edina K.

Edina K.

Neoverená referencia

Svetlanka je veľmi šikovná, flexibilná doučovateľka a hlavne skvelá kamarátka :).. veľmi som si ju obľúbila, mala nesmierne veľa trpezlivosti vysvetliť tie isté veci aj 1000x a samozrejme mala aj veľmi dobrý prístup!!! Vždy sme sa vedeli dohodnúť na čase (doučovala ma cez Skype), a vedela sa mi prispôsobiť ak to bolo potrebné. Veľmi ODPORÚČAM!! :)

Martina B.

Martina B.

Neoverená referencia

Svetlanu a jej schopnosti doučiť štatistiku, najmä pre psychológov, vrelo odporúčam. S pani, ktorá ma doučovala pred tým, to isté učivo, sa to nedá ani porovnať. Svetlana to zvláda o 100% lepšie, dokázala mi veci vysvetliť, aby som ich pochopila. O jej ochote pomôcť v akomkoľvek čase ani nehovorím. Naozaj výborná skúsenosť, čo stála za to. Navyše, len vďaka nej sa mi podarilo úspešne absolvovať štatistiku. Ďakujem :)

Andrej L.

Andrej L.

Neoverená referencia

Potreboval som pomoc s analýzou na bakalársku prácu. Svetlana mi všetko vysvetlila, analýza dát v SPSS bola rýchla, pomohla mi aj s interpretáciou. Odporúčam.