Boris B.

Boris B.

Odpovedá do 7 hodín, na 100% správ
100% 7 hod
Prijíma študentov

Boris B.

Prijíma študentov
Preferované časy: večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Som inžinier a odchovanec FIIT STU a Java programator na plny uvazok, ktory ma radost zo vzdelavania druhych v matematike ci programovani.

Ak hladas pre seba kvalitu, ale zaroven je pre teba cena mojich hodin naozaj vysoka, zober aj svojich spoluziakov a vyjde vas to na jedneho lacnejsie. A mozno sa v takom pripade vybavi aj profesionalne zariadena ucebna v centre Bratislavy.

Referencie (11)

+ Pridať referenciu
Denisa V.

Denisa V.

Neoverená referencia

Borisa mozem len odporucit, trpezlivy pristup a uplna profesionalita. Individualny pristup a flexibilita. SQL ucivo som uvladla len vdaka nemu.

Anna V.

Anna V.

Neoverená referencia

Borisa môžem len a len odporučiť! Len vďaka nemu som úspešne zmaturovala z Computer Science na programe IB. Boris mi ako jediný doučovateľ vedel vysvetliť Javu (a celkovo koncept objektovo-orientovaného programovania) z iného uhľa pohľadu tak, že som si všetko vedela predstaviť. Venovali sme sa aj teórii (hardware, software, networks,...), ktorú mi tiež vedel veľmi dobre vysvetliť. Veľmi mi pomohol aj s projektom na matematiku. Na hodiny som chodila vždy s radosťou, Boris je veľmi priateľský a trpezlivo odpovedá na otázky.

Martin C.

Martin C.

Neoverená referencia

Určite Borisa odporúčam. Boris mi v pomerne veľmi krátkom čase vysvetlil základy C/Assembler. Na hodinách sme riesili zadania zo školy, ktoré mi dobre vysvetlil. Taktiež mi daval rôzne zadania domov na precvičenie. Doučovanie prebiehalo v priateľskom duchu, veľmi dobre sa mi s ním komunikovalo, mal profesionálny pristup. Ochotne mi vysvetlil všetko s čím som mal problém, nechal ma aktívne sa zapojiť a prísť na riešenia sám. Určite Borisa odporučam, Borisove služby využijem aj v budúcnosti.

Miroslava H.

Miroslava H.

Neoverená referencia

Určite Borisa odporúčam každému! Ja som sa chystala na maturitu z informatiky v Pythone a mala som veľké ťažkosti. Boris ma naučil pozerať sa na programovanie z iného uhla pohľadu a všetko čo sme spolu vyriešili mi veľmi pomohlo. Mal profesionálny, ale zároveň priateľský prístup a veľmi dobre sa mi s ním komunikovalo. Ďakujem Borisovi, že ma tak dobre pripravil na maturitu, ktorú som aj vďaka nemu úspešne zvládla. :)

Alica M.

Alica M.

Neoverená referencia

Boris mi velmi pomohol pri pisani bakalarskej prace, bez neho by som vobec nemohla rozoberat temu, ktoru som si vybrala. Z internetu mi cez programovanie v Jave stiahol priblizne 20000 tisic dat presne v takej forme, akej ich potrebujem na analyzu. Okrem ineho, bol velmi ochotny, priatelsky a vzdy mi vsetko podrobne vysvetlil. Odoporucam, kazdemu, kto potrebuje podobnu pomoc.