Stella K.

Stella K.

Odpovedá v priemere do 23 hodín.
23 hod

Stella K.

Matematika - jednoducho a so zaručeným úspechom

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ponúkam odbornosť a profesionalitu učiteľa matematiky všetkých úrovní počas pohodových hodín so mnou. Podľa skúseností mojich žiakov im hlavne šetrím čas a poskytujem podstatné informácie. Za hodinu u mňa sa dozvedia viac ako za 4 hodiny inde alebo za týždeň samostatného štúdia. Doučujem viac ako 18 rokov. Je to moja práca a hobby zároveň.
Vzdelanie mám v odboroch pedagogika ( Katedra inžinierskej pedagogiky Technickej univerzity v Ke ), matematika ( Prírodovedecká fakulta UPJŠ v Ke ) a ekonómia ( Ekonomická univerzita v Bratislave, PHF v Ke). Momentálne učím na gymnáziu a súčasne sa venujem individuálnemu doučovaniu. Učím vo vlastnej učebni. Som priateľská a veľmi rýchlo zistím, čo môj študent potrebuje.
Učím jednoduchým a zrozumiteľným štýlom všetky úrovne matematiky.
Študenti pri mne nepociťujú stres, iba radosť z toho, že matematiku so mnou zvládnu. Niekto potrebuje známku len udržať, niekomu sa známka zlepší o 1 až 2 stupne..
Zo základných škôl doučujem deti z druhého stupňa, pripravujem deviatakov na monitorovanie a prijímačky na bilingválne aj klasické stredné školy. Zo stredných škôl učím všetky typy - gymnazistov aj žiakov odborných škôl. Maturantov pripravujem na písomnú aj ústnu maturitu, riešime maturitné testy.
Z vysokých škôl učím vyššiu matematiku všetkých fakúlt TUKE, EUKE, PU (matematika aj štatistika), UPJŠ, atď. Keďže už roky učím študentov týchto univerzít, mám nazbierané veľké množstvo podkladov k skúškam, preto mám 100% úspešnosť ich absolvovania. Riešim semestrálne zadania, domáce úlohy, doučujem aj cez Skype.
Venujem sa aj externým študentom, ktorí majú 10-15 rokov po ukončení strednej školy a potrebujú vysvetliť matematiku od základov.

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Anna M.

Anna M.

Neoverená referencia

Vôbec sa neozvala. Čakala som na jej odpoveď 3 týždne a dodnes nemám jej odozvu ohľadom potreby doučovania.

Slávka B.

Slávka B.

Neoverená referencia

Výborný profesionálny prístup k žiakovi, vypracovaný systém výučby.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Stella K.

matematika

4.095+1.300+0.002=?